Cleanskin BeautyBox juli 2016

Cleanskin BeautyBox juli 2016

Sidste indlæg jeg skrev om Cleanskin BeautyBox, var min allerførste boks, og på de få uger jeg nu har været medlem, er der sket en lidt. Navnet er skrifet fra Cleanskin Goodiebox til Cleanskin BeautyBox – det synes jeg nu også er meget passende, da jeg i hvert fad associere Goodiebox med ”Goodiebox”. Derudover er de samtidig gået over til post Danmark i stedte for GLS – også meget fint synes jeg.

Jeg er ret imponeret over denne måneds boks, den indeholder hele 9 produkter der alle er full size, den samlet værdig i boksen er omkring 780 kr. Jeg synes de fleste af produkterne er rigtig spændende, jeg glæder mig rigtig meget, til at komme i gang med at bruge dem!

Månedens boks indeholder:

Saffron black & white double eyeliner pencil

En sort eyeliner kan man vel altid bruge, jeg selv er også begyndt at bruge hvid eyeliner, da det åbner øjnene op, ved at påføre den på den våde kan.

Royal cosmetic connection mirror

Spejlet her er jeg ikke den store fan af, jeg synes ikke det er særlig kønt, jeg synes at det syner meget billigt (e-bay pris: 20 kr.), desuden har jeg i forvejen et liggende i min taske, som jeg er rigtig glad for.

RoC extra comfort cleansing water

Rens til normal/tør hud, den er mild, skånsom, effektiv og uden tilsat alkohol.

Olay essentials complete daycare SPF 15

Ansigtscremen er til normal/tør hud, med en sol factor på 15 – hvilket er rigtig positivt, da man så ikke skal tænke solbeskyttelse. Cremen indeholder vitamin E, B og pro-vitamin B5. Derudover skulle den være let absorberende og hverken fedte huden eller tilstoppe porrerne.

St. Moriz exfoliating body scrub

Dette er en blid før-solbadning-exfoliator, der gør huden mere modtagelig overfor farve, ved anvendelse skulle ens kulør blive jævn og ”professionel”.

Derma eco woman bodylotion

Efter solbadning er det vigtigt at give huden en masse fugt, og dertil er denne bodylotion fra Derma et godt valg. Bodylotionen består af 99,4 % naturlige ingredienser og indeholder hverken parfume, parabener eller farvestoffer.

USPA supernatural wheategrass leave-in serum

Denne leave-in serum er en økologisk balsam/hårkur til solskadet håret.

Wella finish shimmer delight

Sprayen her fremhæver den naturlige glans i håret, samtidig med at den bevare fugten i håret.

Wella mirror polish

Det her er en serum til håret (alle hårtyper), som gør håret lettere at håndtere.

Som sagt er jeg rigtig spændt på at komme i gang med alle de her skønne produkter, især de tre hårprodukter ser jeg rigtig meget frem til (Wella er et af mine favorit hår-produkt-mærker, og jeg har hverken set eller hørt om de to der fulgte med).

Du kan bestille din egen Cleanskin BeautyBox HER, boksen koster 199 kr. om måneden, og er ligesom Goodiebox et løbende abonnement, boksene bliver sendt ud den 3. i hver måned.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *