Cossy my nature – coco dream shampoo & conditioner

coco dream

Jeg har nu testen en ny hårpleje serie fra Cosmos Co, nemlig coco dream. Måske husker du argan shampooen, som jeg anmeldte for en 14 dages tid siden? Hvis ikke kan jeg kort fortælle at jeg var ret glad for den. Derfor var jeg også spændt på at teste coco dream serien, da det er samme mærke; Cossy. Produkterne jeg har testet er en shampoo og en balsam.

Coco dream

De har begge den samme duft af kokos. Duften er meget mild, hvilket jeg er rigtig glad for. Ofte når produkter dufter af kokos, synes jeg at de er alt for søde og kraftige i duften, jeg plejer som regel godt at kunne lide dem de første par gange, men så bliver de hurtigt for kvalm til mig. Og det er trods at jeg elsker duften af kokos. Coco dream produkternes duft er perfekt, duften af kokos er tilstede, men på afstand.

Shampooen er helt klar og farvefri, dens konsistens og tykkelse er som en almindelig standart shampoo. Dens skummeevne er fantastisk, den er super skøn at massere ind i håret, det skummer på den gode måde, ikke alt for meget, men mit hår bliver skummet igennem og virkelig blødt i processen.

Balsammen er til gengæld helt hvid, man får ikke en hvidere farve end denne, det er næsten en fryd at se det komme ud af tuben; helt hvidt, cremet og med den eksotiske duft der sætter prikken over i’et.

Efter at have brugt duoen er mit hår dejlig blødt, luftigt og ikke mindst velplejet. Jeg oplever også, at mit hår skinner mere end det ellers har gjort. Skinner på den velplejede måde.

Produkterne kan snart forhandles på Cosmos Co’s hjemmeside.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg