En Troldekugle armring – fem styles

Udgangespunktet for dette indlæg, er at give jer inspiration til hvordan i selv kan style jeres Troldekugle armring. Hvis du vel og mærket har sådan en. Hvis du ikke har et, kan det jo være det er noget, som fremadrettet skal på din ønskeliste? Som overskriften lyder har jeg én armring, som jeg i dag har vist, stylet på fem forskellige måder.

Armringen fås HER, men hvis du ikke kender din størrelse synes jeg, at du skal finde en forhandler, og finde den størrelse der passer dig. Der ligger godt nok en størrelsesguides på siden, men jeg har ikke haft held med den. Jeg have ud fra mål i guiden skrevet str. S på min ønskeliste, og fik den også, men den var alt for stor, såjeg måtte op og bytte den til en XS.

Troldekugle armringen fås også i andre materialer; kobber og guld og så fås de også med struktur så den ikke bare er glat. MEN dagens indlæg er lavet med den helt glatte sølv armring. ♥

Det med anemonen

troldekugle armring 1

Hvid saltvandsperle // Troldeanemone // Lys grøn blomst

Dette er nok den kombination jeg bruger oftest. Jeg er helt vild med anemonen og måden den snor sig om armringen og inkludere en kugle. På den ene side har jeg en saltvandperle siddende og på den anden en varierende Troldekugle, der vælges ud fra dagens tøj.

Armringen skal bruge nogle stoppere/spacere som gør at kuglerne ikke falder af. De fås både helt neutrale som dem jeg har, men der er også rigtig mange flotte dekorerede spacere, som faktisk kan gå or at være et sølvcharm i sig selv.

Det lyserøde

troldekugle armring 2

Celle // Rosa bånd // Mors roser (mors dags kugle 2016)

Jeg er nok hvad man vil kalde en girly girl. Jeg kan rigtig godt lide farven lyserød. Jeg elsker blomster. Og jeg elsker selvfølgelig også smykker. Og Troldekugler giver mig mulighed for at kombinere alt hvad jeg elsker. Mors dags kuglen er en af mine favorit kugler. Eller nej, jeg har ikke én favorit jeg har rigtig mange – jeg køber kun mine favoritter. Men i hvert fald en kugle jeg synes er gude smuk. ♥

Kuglen, Celler, fik jeg i fødselsdagsgave af min veninde fra samme studie. Som bioanalytiker er vi jo helt nede i celleniveau. Så for mig symbolisere kuglen både min uddannelse og vores gode venskab. Vi begyndte at snakke sammen på første studiedag, og er i gang med at skrive vores bacheloropgave sammen.

Kombination af metallerne

troldekugle armring 3

Kobberspacere // Sølvspacere // Sølvbjerget

Selvom dette er en sølv armring, og at det ligger lige til højre fod at vælge spacere i sølv, så kan man også sagtens kombinere de forskellige metaller i én armring. Jeg har da også købt sølv spacere til sølv armringen. MEN da jeg også har en kobber armring hvortil jeg har kobber spacere, mixer jeg den engang imellem.

Enkelt og simpelt med ét prisme

troldekugle armring 4

Gul prisme (fås i mange flotte farver)

Der er ingen der siger at et Troldekugle armbånd skal være fyldt af funklende kugler. Én kugle kan være nok. De laver også de her meget enkelte runde prismer. De består af én farve uden andre former for mønster i. Jeg synes prismerne er super fine, der er flere af farverne jeg godt kunne tænke mig. På nuværende tidspunkt har jeg kun det ene prisme. Det hænger som oftest i min fantasihalskæde også fra Troldekugler.

Det gyldne efterår

troldekugle armring 5

Den gyldne hule // Roser til mor (mors dags kugle 2017) // Gul prisme

Apropos fantasihalskæde så er det disse tre kugler + en sølvkugle der hænger på den. På min fantasihalskæde har jeg endnu ikke gået med andre kombinationer. Men jeg kan godt finde på at sætte kuglerne over på armringen som vist her.

Også her er der en mors dags kugle, denne er dog nyere, men også så fin.

Har du en Troldekugle armring? Hvordan styler du din?

Kærligst Charlotte

Relaterede indlæg

2 kommentarer

  1. Sten giver også et råt og rustikt look. Nu ved jeg ikke om det er troldekuglers stencharms du har, men de er i hvert fald også rigtig flotte 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *