L’amourbox april 2018 // Spring Temptations

l'amourbox april 2018 1

Måske du allerede er blevet bekendt med det nye bokskoncept L’amourbox? Jeg har i hvert fald skrevet om de to første bokse for december og februar måned. Som sagt er det en boks der primært retter sig mod voksne par. Jeg synes det er så sjov en boks at modtage. Til tider også lidt grænseoverskridende, da det ikke er et område jeg normalt færdes i! Min kæreste og jeg har i hvert fald haft masser af smil på læben, hver gang vi har modtaget en L’amourbox. Måske det også er noget for dig og din kæreste?

Indhold af L’amorubox april 2018 // Spring Temptations

l'amourbox april 2018

April måneds L’amourbox er præget af forår og den foregående begivenhed; påske. Jeg synes boksen retter sig mere til manden i denne måned, end hvad de tidligere bokse har gjort. I boksen finder man blandt andet en rabbit penisring og et tenga æg. Ægget havde jeg absolut ingen anelse om hvad var! Jeg kunne ikke rigtig læse mig klog af beskrivelsen der fulgte med i boksen, men efter lidt søgen på nettet, fandt jeg ud af at det er en form for onaniprodukt til mænd. Om end et MEGET specielt produkt! Boksen indeholder desuden 2 prøver på økologisk glidecreme, en pakke med 3 grønne kondomer med duft af mojito. Der lå også en massageolie med en absolut skøn duft af vanilje, dog synes jeg at den er alt alt for vulgær – har lavet en lille censurering på billedet.

I boksen ligger der også en mini (med tryk på mini) bulletvibrator. OG boksens mest spændende produkt: spiselige kropsmaling med smag af chokolade. Med kropsmalingen følger der også en fjer, hvormed man kan tegne og male på sin partner med.

Kan du genkende påsketemaet?

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *