Davines alchemic shampoo & conditioner

Davines alchemic 1

Hvem er Davines? Davines er et miljøvenligt brand, fra Parma i Italien, som har eksisteret siden 1983. Brandet er kendt verden over. Produkterne er bæredygtige, og kan dermed bruges med god samvittighed, både overfor dig selv og miljøet. Det er kvalitetsprodukter hele vejen igennem – på den fornuftige måde.

Davines alhemic shampoo & conditioner – chocolate

Serien er til naturligt og farvet hår. Farve- og konsistensmæssigt ligger de to produkter meget op ad chokolade. Men duftmæssigt synes jeg ikke, at jeg kan fornemme chokolade overhovedet. Så var det senere at jeg fandt ud af, at ”chokolade” havde noget med farven at gøre, og IKKE duften. Den chokoladebrune farve går ind og forbedre refleksionen af den naturlige eller farvede brune farve.

Shampooen ligner og har konsistens som en tyk og lækker chokoladesovs. Shampooen er ikke særlig drøj i brug. Flasken er en smugle upraksis i og med at det rent faktisk er en flaske der hældes af. Jeg kunne godt have tænkt mig et mindre udgangshul. Den er lækker at massere ind i håret og med en passende mængde af (lysebrunt) skum.

Conditioneren ligner og har konsistens som chokolademousse. En conditioner er i mit hoved en balsam, men da den her skal sidde i håret i 5-8 minutter, og så er vi over i en hårkur. Dog er det ikke en hårkur. Den lange tid produktet skal sidde i håret, er for at den brune hårfarve kommer til at fremstå bedre. Efter påføring af conditoneren skulle man tror, at jeg har smurt mig ind i selvbruner og ikke hårprodukt, mine håndflader bliver noget så brune. Det er dog relativt nemt at vaske af, ligesom conditioneren også er nem at vaske ud af håret igen.

Nogen synlig forandring af min hårfarve?

Jeg oplever umildbart ikke den store synlig forskel i min hårfarve. Det kan tænkes at min brune hårfarve er for mørk til chokoladefarven eller også matcher de bare perfekt. Men jeg synes at kan se en lille forbedring i hårfarven, den syner mere lækker, mere varm, en lille smugle mere gylden. Men det er kun noget jeg selv lægger mærke til hvis jeg KUN bruger conditioneren i spidserne.

Noget jeg afrundende vil sige er, at jeg sagtens kan mærke en forskel på Davines kvalitet, kontra den shampoo fra Wella jeg normalt bruger. Og som har været min favorit i mange år. For mit vedkomme, synes jeg, at det er svært at finde gode hårprodukter, og især når det kommer til shampoo, er mit hår virkelig kræsent. Så selvom jeg har testet en masse forskellige shampooer, er det de færreste der får lov til at blive, og genkøbes. Jeg kunne godt finde på at købe, og teste mere fra Davines; kvalitet, lækkert og velduftende hår, ja tak.

Kærligst Charlotte

Davines alchemic 2

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *