Indhold af min Yves Rocher julekalender

yves rocher julekalender

Jeg bestilte min beauty-julekalender allerede tilbage i oktober. Jeg har valgt at prøve Yves Rocher denne gang. Jeg har aldrig prøvet noget fra mærket før overhovedet. Jeg har overvejede det flere gange, men har bare aldrig fået bestilt noget. Jeg ved ikke om Yves Rocher forhandles i nogle fysiske butikker? Ellers finder du hjemmesiden HER. Det gode ved deres hjemmeside er, at man får ekstra med i købet gratis. Og hvem elsker ikke gratis ting? Da jeg købte kalenderen fik jeg både en foundation (værdi 149 kr.) OG en foundation børste (værdi 129 kr.) med, for en samlet værdi af 278 kr. Det er da flot! (Læs HER)

Julekalenderen kostede 699 kr. og havde en samlede værdi af 2255 kr. Værdien svare til at der i gennemsnit ligger for 93,95 kr. i hver pose. Jeg købte kalenderen med 30 % rabat og gav derfor kun 489,30 kr. Så kunne man heller ikke lade vær vel?

Jeg regnede med at få en masse af forskelligt af deres produkter igennem julekalenderen, så jeg rigtig kunne få dannet mig et billede af hvem Yves Rocher egentlig er. Deres produkter virkede i hvert fald lækre og fristende.

Julekalenderen kom i 24 små stofposer med tal udenpå. De små stofposer lå i en stor stofpose med en julehilsen på. Derudover var der både tøjklemmer og snører med, så man selv kunne placere den hvor, og hvordan man ville. Selve udformningen af julekalenderen er super sød og kreativ – ikke som en papkasse med låger i.

Indhold af min Yves Rocher julekalender
 1. december: Marvelous berries – hand cream. Duften er lidt skrap, den dufter af bær i en slikudgave. Cremen er let, fugtig og en smugle vandet, og så trænger den relativt hurtigt ind i huden.
 2. december: Marvelous berries – liquid hand soap. Håndsæben har samme slikagtige bærduft som håndcremen fra den 1. december.
 3. december: Oui A L’amour LÉau de Parfume. Umildbart er dette ikke en parfume for mig. Den minder lidt om de billig-parfumer man kan få i Bilka/Føtex. Duften er krads, den mangler kant og så er den bare ikke lige mig.
 4. december: Quelques Notes d’Amour shower gel. Jeg er vild med duften fra denne parfumeret shower gel. Den dufter mild, friskt og sødligt. Jeg synes duften minder lidt om hyldeblomstsaftevand. Så skøn.
 5. december: Quelques Notes d’Amour body lotion. Så kom body lotionen i samme serie som 4. decembers shower gel, med samme skønne duft.
 6. december: Base SOS résiste. Jeg bruger altid en base coat under min neglelak, fordi neglen bare har meget bedre af det. På dette tidspunkt blev jeg faktisk lidt træt af kalenderen. Jeg synes serier/sæt kommer i rap, i stedet for at være blandet. Ved bare at kigge på posen for 7. december, kunne det ses at det var en lak. Jeg havde gættet på en top coat.
 7. december: Neglelak; Le Vernis – cerise nacrée. Det var så ikke en top coat der gemte sig i dagens pose, men en fin neglelak. Den er rød med shimmer og en skær af guldstøv. Virkelig fin!
 8. december: Hydra Végétal refreshing cleansing gel. Dette er en meget flydende rense gel og så dufter den skønt, helt klar en jeg glæder mig til, at tage i brug.
 9. december: Hydra Végétal hydrating toner. Igen kommer serieprodukter i træk, og sådan fortsætter kalenderen helt sikkert… Toneren dufter skønt og jeg sætter pris på at det er den hydrerende serie, da min hud især er tør og mangler fugt i vinterperioden.
 10. december: Hydra Végétal 24H intens hydrating cream. Endnu et produkt fra Hydra Végétal serien… Når men fugt er godt! Og cremen har en virkelig lækker konsistens og den føles skøn på huden.
 11. december: Anti-breakage fortifting serum. Dette er et hårserum der både kan påføres i tørt og fugtigt hår. Den dufter skønt, og så ved jeg ikke om det kun er mig, men jeg synes den har en snært af bananduft over sig?
 12. december: Repair nutri-repair hair mask. I dagens pose lå en hårkur i samme serie som hårserummet, og med samme duft. Jeg glæder mig til at prøve den!
 13. december: Le baume liquide. Med det samme jeg havde åbnede dagens pose prøvede jeg den. Jeg påførte den i forventning om en rød lipgloss. 1: jeg bruger stort set aldrig lipgloss. 2: jeg bruger stort set aldrig den knald røde farve på læberne. Jeg påførte den, og det var meget mærkeligt, den gav næsten ingen farve i forhold til hvad jeg troet. Den giver en let og naturlig fremhævelse af læberne med et rødlig/orange skær. Desuden føles det slet ikke som lipgloss. MEN hvis jeg nu lige læste på produktet først… Der stå nemlig, at det er en flydende balm, og det er præcis sådan den føles, det er så lækkert et produkt, meget ud over min forventning!
 14. december: White vanilla bath & shower gel. Jeg er ikke altid så godt til de meget søde dufte, og især ikke vanilje. De bliver simpelthen for kvalm. Heldigvis er dette kun en shower gel, og i den forbindelse har jeg det ikke så stramt.
 15. december: White vanilla lipbalm. Jeg tror jeg må finde en ny ejer til denne – en som er vild med vaniljedufte!
 16. december: Gommage scrub. Det er altid spændende med en ny scrub. Hvordan er kornenes mængde og størrelse? Og ikke mindst hvordan føles den på huden? Emballagen er super flot og lækker at se på og så dufter den lidt af fersken.
 17. december: Repair lotion, shea butter. Som kropscreme er den skøn. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal sige til dens duft. Umildbart dufter den mildt og skønt, men i brug synes jeg at den bliver meget parfumeret og får en snært af mandeduft over sig.
 18. december: Neglelak; Le Vernis – Or pailleté. For engang skyld en overraskelse! Jeg havde ikke gættet på en neglelak ville komme, nu når tendensen er at produkterne følges ad, og der har været neglelak en gang før. Denne er med guldglimmer i forskellige størrelser og virkelig fin.
 19. december: Nail polish remover. Ja det kan man vel altid bruge.
 20. december: Vanilla shower gel. Denne shower gel dufter af rigtig vanilje, ikke den kunstige vaniljeduft produkter ofte har. Den er dog meget kraftig og en smugle for meget efter min smag.
 21. december: Olive petitgrain relaxing body lotion. Skøn skøn duft, helt klart en jeg kunne blive stor fan af. Duften er frisk og lækker. Som creme er den meget fugtig på huden, men trænger relativt hurtigt ind.
 22. december: Express eye makeup remover. Dette er en virkelig smuk makeupfjerne, dens blå farve er så flot. Den er oliebaseret og skal derfor rystes før brug.
 23. december: Waterproof eye pencil 01 Noir. En sort eyeliner kan man vel altid bruge.
 24. december: Vertigo length mascara 01 Noir. Årets sidste gave var en sort mascara.

Det var alt for dette års beautyjulekalender. Som jeg startede med at sige, havde jeg ikke noget erfaring med brandet. Jeg synes dog at jeg har dannet mig et billede af at produkterne dufter meget forskelligt og meget kraftigt. Personligt synes jeg godt at der kunne være skruet en tand ned. Nogle af produkterne tror jeg at jeg bliver glad for, med det er ikke størstedelen, desværre.

Jeg håber at I alle havde en fantastisk juleaften i går, med alle i har kære. Jeg havde i hvert fald en dejlig aften, i dag og i morgen står på julefrokoster for mit vedkomme og så skal jeg ellers fokusere på min bachelor opgave! Kærligst Charlotte.

Relaterede indlæg

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *