Björn Axén soft touch tørshampoo

Björn Axén tørshampoo

Jeg bruger meget ofte en tørshampoo, mere præcist hver anden dag. Jeg har derfor også prøvet en masse forskellige af slagsen, og jeg må sige at være meget kræsen på lige præcis dette punkt. Mine favorit brands inden for tørshampoo er uden tvivl Batiste og Schwarzkopfs got2be. Deres tørshampoo fungere bare bedst for mig.

Björn Axén

Jeg har nu for første gang prøvet en tørshampoo fra Björn Axén, hvilket jeg havde set meget frem til, da jeg har hørt så meget godt om hans produkter, og tørshampooer især. Jeg har testet ”soft touch” udgaven, og er kommet til konklusionen, at det ikke bliver en favorit herfra. Og det er trods, at den har vundet en Danish Beauty Award 2018.

På flasken står der:

Dear hair. You and I have a lot going on; people to meet and things to do. This dry shampoo is perfect for a quick touch-up at home or on the go. It will refresh you, make you look fuller and feel soft to the touch. All without leaving a trace.

Jeg er ikke solgt

FOR DET FØRSTE så kan man ikke se at man sprayer noget som helt i håret. Jeg ved godt at der står ”all without leaving a trace”. Men jeg synes dermed heller ikke at mit hår får den her tørshampoo effekt. Jeg synes ikke at den får mit hår til at se tilfredsstillende rent ud. Hvilket er pointen med en tørshampoo. Dog skal det nok siges, at tørshampooen er mildere end mange andre. Den er udviklet til ikke at give en fornemmelse af meget produkt i håret, og til ikke at klistre eller give nogle ru fornemmelse. Så den gør bare som den er blevet skabt til. Det er nok bare ikke noget for mig.

FOR DET ANDET så synes jeg ikke at mit hår bliver decideret blødt, som tørshampooen også lover. Det bliver frisket en smugle op, med det er slet ikke til sammenligning med DENNE tørshampoo, der kan vi snakke om at blødgøre håret.

FOR DET TREDJE, som godt nok er en mindre detalje, men som alligevel irritere mig. Den larmer voldsomt når jeg ryster den. Det er ligesom en spraydåse med maling.

Hvis jeg skal sige noget positivt…

… Så dufter den mildt og rent, af lækkert hårprodukt. Dens spray niveau er ret godt; det er jævnt fordelt til trods for at man ikke kan se hvor man sprayer. Men det er også alt jeg har at sige. Den levede i hvert fald ikke op til mine forventninger.

Har du prøvet nogle produkter fra Björn Axén?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *