3 natcremer til 3 forskellige priser

natcremer

Jeg synes man skal passe på sin hud, og derfor gør jeg også rigtig meget selv, og jeg har efterhånden prøvet rigtig mange forskellige produkter af den ene og den anden slags. Jeg holder af at give mig tid om aftenen til at gøre lidt ekstra for min hud, om det er med en lækker ansigtsmaske, serum, olie eller en god natcreme er sådan set lige meget – jeg nyder det. Og nu vi er ved natcremerne, så er det så forfærdelig mange natcremer i verden, og jeg har langt fra prøvet en brøkdel af dem alle sammen. I dette indlæg har jeg samlet 3 af dem som jeg har prøvet og oplevet på egen hud, de 3 natcremer er i 3 meget forskellige prisklasser.

Hvis vi bare starter fra en ende af med den billigste først;

Matas natcreme 80 ml til normal/kombineret hud 59,95 kr. Dette er faktisk en af mine yndlings cremer, ikke kun som natcreme, for jeg bruger den også engang i mellem som almindelig dagcreme (jeg kan bedre lide natcremen end dagcremen af samme serie), derudover er den virkelig god til meget tørre områder, fx når man er forkølet og har pudset meget næse. Den har også redet min hud, på et tidspunkt hvor jeg brugte alkoholbaseret renseprodukter som fjernede alt fugt fra min hud. Dette er en ansigtscreme som jeg kan anbefale hvis du vil have en billig og god ansigtspleje – jeg synes man får meget mere kvalitet end man betaler for, det er også en af de få cremer som jeg rent faktisk har genkøbt.

The body shop vitamin E nourishing night cream 50 ml 155 kr. Så bliver det lige lidt dyrere, denne her creme var faktisk det første ansigts produkt jeg prøvede fra the body shop, før den havde jeg kun deres scrubs og cremer. Og man må sige at den har gjort det godt, den lille prøve jeg fik, har resulteret i at jeg er blevet the body shop afhængig. Men denne creme som natcreme er meget behagelig, den har en skøn og mild duft og den er rigtig god som fugtgivende creme, den trænger relativt hurtigt ind i huden, men huden er stadig lettere skindende og fugtig, det er ikke en creme som jeg bruger som dagcreme. Om morgenen når jeg vågner op efter at have brugt natcremen er min hud så blød og lækker.

CULT51 night cream 50 ml £125 ca. 1200 kr. Den sidste natcreme er alt alt for dyr, den eneste grund til at jeg har den, er at jeg fik den i Look Fantastic julekalender 2015. Ja den er god, den har en meget fast konsistens, og så er duften meget karakteristik, jeg kan faktisk rigtig godt lide dens duft. Jeg bliver rigtig ked af det, når mine 10 ml er brugt op, for jeg kommer ikke til at købe den igen – nogensinde, med mindre at jeg på magisk hvis, vinder et sindssygt stort pengebeløb. 1200 kr. for en creme er meget i overkanten af hvad jeg selv vil give. Men grunden til at jeg vælger at vise jer den, er at den faktisk er ret god, jeg er i hvert fald fan – af alt andet end dens pris.

Jeg er nysgerrig, hvilken natcreme bruger du?

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *