The Solution fra Oslo Skin Lab til pleje af huden indefra

The Solution fra Oslo Skin Lab

The Solution Anti-Wrinkle Collagen fra Oslo Skin Lab, er et kollagenpulver, ”helt uden smag”, som nemt kan blandes i både mad eller drikke. På denne måde tages hudpleje op på et højere niveau og virker indefra og ud. Ved regelmæssig brug, vil The Solution øge huden elasticitet, udglatte huden og mindske både rynker og appelsinhud.

Det mellemste lag i huden, dermis, er det som bidrager til at det øverste lag af huden, epidermis, forbliver glat og jævn. I dermis udgør kollagen mere end 80 % af tørstofferne. Når kollagenniveauet falder fra 25-30 årsalderen bliver dermis gradvist mere porøst, og huden taber derfor både volumen og spændstighed med alderen. Ved at tilføre kroppen specifikke hydrolyserede kollagenpeptider, kan man både reducere, samt forhindre dannelsen af rynker og fine linjer. Kollagenpulveret i The Solution er et unikt patenteret kollagen, som har dokumenteret effekt.

The Solution indeholder 100 % hydrolyseret kollagen. Den anbefalet daglig dosis er ét brev kollagenpulver, blandet i valgfri mad eller drikke. Et brev/en daglig dosis indeholder 2,5 g kollagenhydrolysat.

Flere studier om oral indtagelse af kollagenpeptiderne anvendt i The Solution ™ er blevet offentliggjort. Resultaterne på rynker og appelsinhud er opsigtsvækkende. Verisol-kollagen som anvendes i The Solution fra Oslo Skin Lab har påvist dokumenteret effekt på reduktionen af rynker fra flere produktspecifikke, fagvurderede studier. Studier som er udført specifikt på The Solution. Blandt disse, et studie med 114 deltagere. Resultaterne var meget markante, og resultatet var en gennemsnitlig reduktion af rynkedybden på 20%, på kun 8 uger. Ved disse studier, ved hverken testperson eller person, der udfører undersøgelsen, hvem der får det aktive produkt, og hvem der får et placeboprodukt (produkt uden aktiver).

Kollagenpulveret skulle være smagsløst, og det er det sådan set også, næsten. Men der er en svag lugt og smag, som jeg selv får en lille smule kvalme af. Den lille knap så lækre lugt, giver også en svag bismag i drikken. Derfor vil jeg også anbefale af pulveret drikkes i en væske med smag for at kamuflere det bedst muligt. Prøv med kaffe, the eller juice. At drikke det med vand eller saftevand fungere ikke for mig, da smagen dér er for gennemtrængende. Og det skal lige siges at den smag/lugt der er tilstede er meget svag, men jeg kan bare virkelig ikke lide den. Det er en tyk, karakteristisk og kunstig lugt, som også disse havde, dog var Novo Vita smagen helt igennem forfærdelig, her i The Solution kan smagen kun anes.

Har du prøvet The Solution fra Oslo Skin Lab eller andre former for kollagenpulver?

Kærligst C.

Relaterede indlæg