OxiBeauty: et kosttilskud og drik for en smukkere hud

oxibeauty 1

I dag vil jeg fortælle jer om to skønhedskosttilskud fra samme brand, om end to produkter der komplimentere hinanden godt. Brandet hedder Truvivity by Nutriway og de har lavet en serie kaldet OxiBeauty. OxiBeauty fåes både som kosttilskud i tabletform og som en drik i pulverform. Fælles for dem begge er at:

OxiBeauty fremmer hudens naturlige glød og skønhed indefra

Selvom vi passer nok så meget på vores ydre hud i form af diverse hudplejeprodukter, så påvirkes huden også indefra af dårlige madvaner, søvnmangel, stress og ydre faktorer som sol og luftforurening. Ved at bruge Truvivity by Nutriway OxiBeauty hjælpes huden godt på vej, med naturlige ingredienser, for at skabe en beskyttende barriere mod frie radikaler.

OxiBeauty Beauty Supplement, skønhedskosttilskud

Dette er et kosttilskud i tabletform, og de er allerede doseret i en blisterpakke med to styks, så skal du på ferie er det super nemt at have med sig. OxiBeauty er et holistisk og effektivt kosttilskud, der kan få huden til at stråle. Næringsstofferne, kobber og E-vitamin, beskytter huden mod oxidativ stress, som kan reducere nedbrydelsen af celler og væv, der spiller en stor rolle i hudens aldring. Desuden bidrager kobber også til at bevare hudens normale pigmentering. Kosttilskuddet indeholder også et PhytoVibrant-kompleks medaroniabær og salvie.

oxibeauty 2

I æsken er tabletterne som sagt doseret og hele æsken rækker til 30 dages brug. To tabletter, en blisterpakke, indtages hver morgen. Størrelsen på tabletterne er OK. Jeg er selv ekstremt dårlig til sådan noget, jeg kan ikke fordrage at sluge piller. Størrelsen er lidt større end en halv Panodil, så det er som sagt en OK størrelse.

OxiBeauty Beauty Drink, skønhedsdrik

Dette er en drik i doseret pulverform, der ligeledes er nem at have med sig, hvis man skal udenbys i et par dage. Drikken skulle ligeledes beskytte huden mod oxidativ stress, med sit indehold af E-vitamin og et PhytoBeauty-kompleks (ikke det samme som i tabletterne), der består af kamille og solbær.

Også her rækker en æske til 30 dages brug. En portionspose indtages dagligt. Posens indhold skal blandes med 150-250 ml vand og blandes til alt er opløst, før den drikkes. Det anbefales at man gør dette før et måltid eller en time efter et større måltid. Når vandet rammer det ellers hvid pulver opløses det sådan set meget hurtigt og let og vandet får en dyb lilla farve. Pulveret dufter godt og drikken smager også godt, der er ikke spor af ulækker kemi eller medicin over den. Meget bedre end andre kosttilskud i pulverform, som jeg tidligere har prøvet: The Solution fra Oslo Skin Lab og Ultimate Skin fra Novo Vita. OxiBeauty Beauty Drik skulle have smag af aroniabær, som jeg ikke kender af smag, men det smager dejligt.

OxiBeauty kan købes både hver for sig og samlet HER.

Tager du kosttilskud?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *