Karmameju renew ansigtstørbørste

Karmameju renew ansigtstørbørste

Tørbørstning af huden

Ved at tørbørste huden, børster man en tør og ren hud. Dette gøres blandt andet for at lave en mild eksfoliering og samtidig øge blodcirkulationen. Tørbørster du på kroppen skal du altid børste mod hjertet, men der findes flere guides du skal bare lave en Googlersøgning. Som noget nyt, eller rettere nyere, har Karmameju lavet en tørbørste til ansigtet. Jeg har hørt så meget godt om denne renew ansigtstørbørste fra Karmameju. Den og dens effekt på huden bliver rost til skyerne. Jeg var derfor meget spændt på at prøve den, for at se om den levede op til de massive rosende ord.

Hvad skulle Karmameju renew ansigtstørbørste kunne gøre?

Karmameju renew ansigtstørbørste er et nyt beauty tool, som har en lang række af effekter. Tørbørsten eksfolierer huden og øger blodcirkulationen, det er derfor godt at bruge den om morgenen, så du og din hud vågner op og bliver klar til en ny dag. Ved regelmæssigt brug kan tørbørstning reducere og forebygge hævelse og mørke rande under øjnene samt udglatte fine linjer og rynker. Desuden skulle den kunne forbedre hudens fasthed og fremme lymfedrænage, så huden vil fremstå ensartet og glat.

  • Mindsker mørke rande
  • Fjerner hævelse
  • Eksfolierer og fornyr
  • Øger blodcirkulationen
  • Fremmer lymfedrænage
  • Forbedrer hudens fasthed
  • Frigør ansigtsspændinger
  • Tilfører huden vatalitet
  • Forebygger tilstoppede porer
  • Udglatter fine linjer og rynker
Hvordan gør man?

Du skal tørbørste dit ansigt om morgenen inden bad og/eller renserutine. Du skal bruge 6 lette og energiske strøg på områderne, der er vist på nedenstående guide i 2-3 minutter. Omkring øjnene hvor huden er ekstra sart, skal du børste lidt mildere og passe på med ikke at hive i huden.

Karmameju

Billedet er lånt fra Karmamejus hjemmeside

Husk vedligeholdelse af børsten: Du renser den let ved at kører din tommelfinger igennem børstehårene for at fjerne hudpartiklerne. Derefter skal du blot vaske børsten med sæbe, og lade den tørre med hårene nedad. Børsten må ikke tørre i kontakt med direkte varme, som ved en radiator eller føntørre.

Lever den op til hypen?

Jeg har nu brugt Karmameju renew ansigtstørbørste, flere gange om ugen og oftest om morgenen i 2-3 måneder. Jeg synes ikke den har den helt store effekt på min hud. Umiddelbart efter jeg har brugt den bliver min hud mere rødmosset og mere frisk at se på, men det er jo også en form for eksfoliering af huden. På den måde er den god til, at vække huden om morgenen og forberede den på den efterfølgende hudpleje. Apropos det, så synes jeg faktisk at huden er mere modtagelig for plejeprodukter, efter en tørbørstning. Men jeg havde forventet mere af den.

Men jeg vil så også sige at jeg ikke lider af hævelse eller mærke rande. Jeg er 22 år og jeg synes ikke at min hud mangler fasthed og det er heller ikke fordi mit ansigt vrimler med fine linjer og rynker. Så jeg tænker at tørbørsten faktisk er rettet mod mere moden hud end min egen.

I brugsanvisningen står der godt nok ”Det tager tid, før en ny rutine giver resultater, så vær tålmodig og vedholdende.”. Ja jeg ved godt at det tager tid, sådan er det jo med al hudpleje, selv en ny creme kan man ikke bedømme ordentligt før der er gået ca. en måned pga. hudcellernes fornyelse. Men jeg synes også at jeg har givet tørbørsten en god chance nu. Jeg vil dog fortsætte med at bruge den, da jeg synes det er en god måde at vågne op på, og jeg kan godt lide hvordan min hud efterfølgende tager imod min hudpleje på.

Tørbørster du? Man kan som sagt også tørbørste kroppen, men det har jeg endnu ikke erfaring med. Jeg tænker at jeg skal prøve det på et tidspunkt jeg har nemlig en del strækmærker på mine baller, som jeg har hørt tørbørstning skulle kunne komme til livs.

Kærligst Charlotte

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *