Giv din hud et fugtboost med the Rituals of Namaté

Hvis der er noget min hud især kan lide og trives godt med, så er det fugt. Og der er mange måder hvorpå man kan give huden den fugt, som den har brug for. Man kan f.eks. starte med at drikke et ekstra glas vand, men man kan også finde en masse skønne og forskellige fugtmasker, fugtserums eller ligefrem fugtboosters til at forkæle huden med. Jeg er især god til at bruge et fugtserum, både morgen og aften under min ansigtscreme. Jeg kan allerbedst lige de meget fugtige og vandede fugtserums. Jeg har testet et fugtserum og samt en fugtbooster kur i ampulform, som jeg vil fortælle jer om i dag.

The Ritual of Namasté Hydrate intense hydraring serum

the ritual of namaste hydrate 1

Det første fugtgivende produkt, som jeg vil fortæller jer om, er et produkt fra Rituals ansigtsplejeserie the Ritual of Namasté hydrate. Det er et fugtserum som man finder i deres hydrate linje, som er blot én linje blandt flere. Serummet genopretter hudens naturlige fugtbalance, med ingredienser fra naturen. Serummet indeholder indisk rose og hellig lotus. Indisk rose er et symbol på skønhed og kærlighed. Men indisk rose har også gode hydrerende egenskaber, og så skulle ingrediensens duft også have en positiv virkning på huden. Hellig lotus er et symbol på renhed, skønhed og visdom, og kendt for sine lindrende og plejende egenskaber. Desuden skulle serummet beskytte huden mod påvirkning fra den forurening vi især ser i storbyer.

I forhold til at det er et seurm, har jeg lige et par ord at sige. Jeg synes nemlig at produktet minder mere om en tynd ansigtslotion end et serum. Det er dog dejligt, at det trænger hurtigt ind i huden, for derefter at efterlade huden blød, fugtet og elastisk. Det er ikke det bedste fugtserum jeg har prøvet når det kommer til fugt, men jeg synes at den har andre gode kvaliteter i stedet. Som f.eks. er jeg glad for den her beskyttelse den giver huden mod forurening, og så er det bestemt ikke nogen ubehagelig følelse huden efterlades med.

the ritual of namaste hydrate 2

Intense hydrating serum er, som I kan se hvid og ikke så flydende at den flader ud med det samme. Jeg synes at lotion er en meget passende beskrivelse til serummet.

The Ritual of Namasté Hydrate hydrating ampoule boosters

the ritual of namaste hydrate 3

the ritual of namaste hydrate 4

Som jeg nævnte i starten af indlægget, så kan man fugte huden på mange måder. At give den et fugtboost er også en mulighed. Og Rituals har lavet en fugtkur til formålet. Det er en syv dags lang kur, som består af syv fugtgivende ampuller; én ampul til hver dag. Som jeg forstår det, så skal ampullen bruges alene efter huden er rensen. Den skal anvendes om aftenen, og der skal man bruge hele ampullen. Og der er altså rigtig meget produkt i én ampul – nok til to efter min mening. Første gang hældte jeg al indhold ud i hænderne, men det var simpelthen for meget og for sjasket. Derfor vil jeg anbefale, at påføre af 2-3 omgange.

Ampullerne indeholder en højtkoncentreret væske, hvis konsistens er meget tæt på vand. Kuren skulle øjeblikkeligt fugte huden samtidig med at huden forfriskes, glattes og gøres mere strålende at se på. Ampullerne har samme hovedingredienser som deres intense hydraring ”serum”, nemlig indisk rose og hellig lotus. Kuren har også samme duft som ovenstående serum, blot i en lidt mildere udgave.

the ritual of namaste hydrate 5

Som sagt er det næsten vand der skal masseres ud i ansigtet, og dette kan godt tage et stykke tid. Herefter efterlades huden meget klistret. Så klistret at det efter min mening er for meget. Klistre er virkelig ikke noget, som jeg er vild med. Heldigvis aftager den klistret følelse stille og roligt. Men jeg forstår også godt hvorfor en creme ovenpå kuren er unødvendig. Jeg havde nemlig en ide om at kuren var en form for serum, men den skal bruges alene.

Efter syv dage kan jeg komme med den konklusion, at jeg ikke er fan af kuren. 1: Den klistrer alt for meget til mig. 2: Jeg har ikke fået det fugtboost, som jeg havde regnet med. En fugtmaske gør det bedre. 3: Min hud begyndte med det samme at blomstre, men ukrudt… Så nej dette er ikke en fugtkur jeg umiddelbart vil anbefale jer at prøve, leder du efter fugt så læs om dette fugtserum og denne fugtmaske.

Hvad gør du for at holde din hud fugtet?

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *