Amie – deep cleansing mask

Først og fremmest gældelig 1. december. 😀 I dag vil jeg fortælle om en lækker dybderensende lermaske fra amie.

Denne lækre sag fra amie, er smooth hele vejen igennem. Det er en dybderensende ansigtsmaske besående af økologisk pebermynte, hvidt ler og lime butter, hvilket også giver den friske duft. Den er rigtig let og lækker at påføre huden, fordi det ikke er en speciel tyk ler maske. Den tørre hurtigt, på bagsideteksten står der at man skal lade den tørre i 10 minutter, men jeg synes at det går meget hurtigere end det – jeg skyller den dog ikke af før efter 10 minutter. Når man har smurt den i hovedet, føles den kold på huden, især når man går rundt med den på og får luft i ansigtet. Efter at have skyllet masken af – og den er i øvrigt heller ikke svær at skylle af, som nogle masker kan have tendens til at være. Derudover kunne jeg tydeligt se en forbedring, i forhold til rødmen i huden, og den har i hvert fald også fjernet olie, da min hud altid efterlades helt mat efter denne ler maske.

Før jeg påfører mit ansigt en ansigtsmaske, fjerner jeg først al make-up, og derefter vasker jeg lige ansigtet med min konjac sponge, så huden bliver klargjort, til at blive dybderenset.

Efter brug af ansigtsmasker, og især denne type ansigtsmasker, påfører jeg altid en god fugtgivende ansigtscreme for at huden ikke skal udtørrer. En der er rigtig god er The Body Shops Vitamin E intensiv moisture cream, som er en af mine favorit fugtigheds cremer, den er rigtig lækker.

Amie masken er en, jeg har fået med i en af Goodiebox’s Trreat bokse – the trreat escape. Goodiebox’s Trreat bokse er også en boks, med massere af produkter, her der ved man bare hvad boksen indeholder, modsat det månedlige Goodiebox abodement.

Spring-Clean-Deep-Cleansing-mask-100-ml_w610_h610_fillBilledet er lånt fra bodycollection.dk.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *