The Body Shop Warming Mineral Mask

The Body Shop Warming Mineral Mask

Warming Mineral Mask fra The Body Shop er en selvvarmende, dybderensende lermaske, som passer til alle hudtyper. At masken varmer på huden, åbner porerne op for en dybere rens. Masken indeholder ingefær- og kanelolie, som forfrisker huden. Duften af kanel er kun meget meget svag, men den er tilstede. Jeg lage dog først mærke til, at det var den kendte kanelduft, da jeg læste at masken indeholdte kanelolie. Udover de to olier, indeholder den også alge som renser huden og kaolinler for dybderens. Masken er hurtig virkende, den skal kun sidde på huden i 5 minutter, og så virker den olieabsorberende.

Samme maske i nyt design kan købes HER

I forhold til at det er en lermaske, udtørre den ikke på samme måde, som almindelige lermasker gør. Den forbliver faktisk cremede og våd. Den varmende effekt er der stort set kun i det øjeblik jeg påfører masken, og den kommer i kontakt med det vand der er på huden. Men jeg vil også sige at dens varmeniveau overraskede mig, for den bliver nærmest brændende varm et splitsekund. Det bliver ved med at overraske mig hver gang jeg bruger den!

Når masken er skyllet af, er min hud rødmosset, men det forsvinder hurtigt igen. Huden efterlades med en dejlig blød, glat, mat og næret effekt.

Et lille tip til dig der har en Warming Mineral Mask

For at aktivere maskens varmende effekt skal den påføres på våd hud. Derfor synes jeg, at det fungere bedst at have masken stående sammen med mine badeprodukter. Når jeg går i bad kan jeg hurtigt rense huden, for derefter at påføre masken på den våde hud. Og når den ikke skal sidde på huden i mere end 5 minutter er det ikke et problem at blive i badet og ordne andre ting samtidig. På den måde er det heller ikke så besværligt at fjerne masken igen.

Har du prøvet Warming Mineral Mask fra The Body Shop? Hvad synes du om den?

Kærligst Charlotte

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *