Face Mask med tea tree oil

autralian bodycare face mask tea tree oil

Jeg har tidligere skrevet om et produkt fra Australian Bodycare, nemlig deres Body Balm after shaving. Jeg havde en ret god oplevelse med den, den virkede rigtig godt i forbindelse med epilering af mine ben. Du kan læse hele indlægget HER. Når men det har så betydet, at jeg ikke er bleg for at teste flere af deres produkter. Dagens indlæg, og det næste, kommer til at omhandle to nyheder fra brandet, som jeg med glæde vil fortælle jer lidt om!

Face Mask

I dag skal det primært handle om deres nye ansigtsmaske; Face Mask. Masken kan bruges af alle hudtyper, fra normal til sensitiv såvel som uren og akneramt hud. Hovedingrediensen i Australian Bodycare produkterne er tea tree oil. Olien virker bakteriehæmmende og anti-inflammatorisk og er blandt andet godt mod uren og akneramt hud – og mange andre hudlidelser for den sags skyld! Olien bliver brugt i rigtig produkter som især henvender sig til uren hud. De faste læsere, her på bloggen, ved nok hvor mange problemer jeg har med min hud. Den er virkelig ikke pæn… Så alle hjælpemidler til en pæn hud er kærkommende.

Tea tree er i flere årtusinder blevet brugt af aboriginals i Australien og kaldes ”healing ground”.

Face Mask er en grålig eksfolierende lermaske, med små mørke korn. Det er sandeltræ nøddeskaller som eksfoliere huden og nænsomt fjerner døde hudceller og stimulere hudens naturlige cellefornyelse. Porerne renses og uren hud mindskes. Derudover indeholder masken caviar lime, som har et naturligt højt indhold af AHA. Har du ikke helt styr på AHA og BHA så kan du læse med i indlægget ”AHA og BHA hudpleje” HER. Og så er den dermatologisk testet, ligesom alle de andre Australian Bodycare produkter.

Anvendelse: Fjern makeup, skidt og snavs fra hudens overflade før du bruger masken. Lad den sidde på huden i minimum 10 minutter, hvor du efterfølgende renser og bruger en ansigtscreme. Masken anvendes 1-2 gange ugentligt, hyppigheden reguleres efter behov.

Masken frisker huden op og modvirker dannelsen af urenheder. Umildbart efter brug er min hud en anelse rød, men rødmen aftager hurtigt igen. Huden efterlades ren, blød og med et lag bakteriedræbende tea tree oil. Duften af tea tree er ikke til at komme uden om. Den er skrap og meget karakteristisk. Dog synes jeg ikke den er helt så gennemtrængende i masken, som duften er i nogle af de andre produkter. Jeg synes duften er til at holde ud.

Face Cream

Jer selv har brugt Australian Bodycare Face Cream som efterbehandling til lermasken, for at få optimalt udbytte af den plejende og anti-inflammatoriske behandling. Cremen er af tykkere slags og minder en smugle om en gel, den er super drøj i brug og så trænger den hurtigt ind i huden. Huden efterlades blød, fugtet og med et let mat finish, og så syner og føles den mere frisk.

Derudover er den fugtgivende, beroligende, modvirker irritation og så indeholder den selvfølgelig tea tree oil der virker anti-inflammatorisk. Den karakteristiske ”duft” som tea tree oile nu engang har, forsvinder kort tid efter cremen er smurt på. Så der er ikke noget at frygte på den kant. Face Cream kan anvendes både morgen og aften.

Få 25 % rabat hos www.australian-bodycare.com med koden: abc2017

Bruger du nogle af Australian Bodycare’s produkter?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *