Eight Hour – nu som ansigtsspray

eight hour ansigtsspray

Jeg er ret begejstret for den originale Eight Hour cream fra Elizabeth Arden. Jeg bruger den til rigtig meget forskelligt, og den virker super godt til det hele. Har du lyst, kan du læse om den HER. Men som noget helt nyt bliver den her til januar lanceret som en Eight Hour ansigtsspray, hvilket jeg har været meget spændt på.

Jeg modtog sprayen til test for ikke andet end en lille uges tid siden, og jeg er allerede vild med den. Jeg synes dog ikke at den på nogen måde minder om den originale Eight Hour cream. Duftene er ikke lig hinanden; cremens duft er ret skrap og speciel mens ansigssprayens er mild og frisk. Cremen er lang tid om at trænge ind i huden, men ansigtssprayen hurtigt trænger ind og efterlader ikke huden med et vandet udseende.

Men Eight Hour ansigtssprayen er fantastisk. Det er nok det bedte produkt i face mist afdelingen jeg til dato har prøvet. Selve påføringen er behagelig, sprøjtet er let og luftigt, men samtidig er det et fyldigt og støvet sprøjt. Jeg har oplevet andre mists der sprøjter i meget våde og store dråber, hvilket jeg ikke synes ret godt om. Huden efterlades fugtmættet, frisk (den er kølende), med en sund glød og en skøn duft. Så det er meget positivt.

Lige som den originale Eight Hour cream, har ansigtssprayen også en masse anvendelses muligheder – dog i ansigtsregionen. Jeg bruger den i ansigtet, hals og øverste del af brystet. Ansigtssprayen kan anvendes på alle tidspunkter i døgnet, med eller uden makeup. Så den kan med fordel ligge i tasken, så den er klar til brug når som helst, hvor som helst.

Eksempler på hvordan ansigtssprayen kan bruges:
 1. Giv huden en fornyet energi når du står op om morgenen
 2. Undgå et tørt og mat look ved at fikse makeuppen
 3. Giv ansigtet et rent og forfriskende pust efter badet
 4. På farten kan du øjeblikkeligt opfriske af trist og tør hud
 5. Afslapning efter arbejde: Op med fødderne, slap af og forkæl din hud
 6. Opfrisk makeuppen sidst på eftermiddagen
 7. I flyet (godkendt størrelse)
 8. En energigivende boost efter træning
Ingredienslisten for Eight Hour ansigtsspray er også fantastisk lækker:
 • Superfruit Blend – indeholder ekstrakter af aҫai, goji, mangostan, noni, granatæble og kaffebønner med antioxidanter, der beskytter huden og giver en sund glød.
 • Aloe vera saft – beroliger og fugter huden.
 • Æblebladekstrakt – lindrer og beroliger irriteret hud samt mindsker rødme og ujævnheder.
 • Glycerin – en effektiv fugtbevarende ingrediens, der holder huden fugtmættet.
 • Natrium PCA – et naturligt fugtgivende stof, der binder fugt.
 • Skin identical carbohydrate complex – styrker hudens generelle blød- og glathed.

Prisen på ansigssprayen kommer til at ligge på 200 kr. for 100 ml.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

5 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *