Goodiebox adventskalender 2017

goodiebox adventskalender 1 goodiebox adventskalender 2

Jeg har de sidste to år gået og håbet på, at Goodiebox ville lave en Julekalender. Jeg har prøvet Look Fantastic’s julekalender første år de lavede en, men den skuffede en del. Generelt synes jeg også at Goodiebox byder på bedre og flere full size produkter end LF boksene gør. Så derfor har ønsket om en sådan Goodiebox julekalender stået højt på min liste.

I år kom vi et lille skridt tættere mod drømmen. Goodiebox lancerede nemlig en limited edition adventskalender, med 4 full size produkter, til at forsøde ventetiden med. Jeg bestilte den hjem, 2 minutter efter jeg havde fået nyhedsmailen, jeg var sådan set ligeglad med prisen jeg skulle bare have den. Men så kostede den kun 169 kr.!? Værdi 663 kr. Så lækkert altså, så havde jeg også stadig råd til at købe julegaver.

Indhold af Goodiebox adventskalender

goodiebox adventskalender 3

  1. advent: The body shop: amazonian acai energising radiance mask. Jeg har i forvejen to af disse ansigts masker (anmeldelse på vej), målet er at jeg gerne vil prøve dem alle. Så at det var en af de masker jeg ikke havde var perfekt. Masken dufter skønt, det er en tyk gel konsistens med eksfolierende elementer. Den dufte fantastisk, men ligner at man er smurt ind i syltetøj.
  2. advent: Bumble ad bumble: surf spray + prøve på surf foam wash shampoo og surf creme rinse conditioner. Dette er ikke et brand jeg har stiftet bekendtskab med før. Jeg tror faktisk aldrig, at jeg har set eller hørt om det. Slatvandssprayen dufter utroligt meget af solcreme, og sprayer vildt for sig.
  3. advent: Eau thermale Avéne: thermal spring water. To dage for inden 3. søndag i advent fik jeg tømt min egen thermal spring water/face mist fra Avéne. Jeg har tidligere anmeldt den, har du lyst kan du læse med HER.
  4. advent: Karmameju: renew age-defense face brush. Jeg har aldrig stiftet bekendtskab med tørbørstning. Det har længer været noget jeg gerne ville prøve. Jeg har også flere gange været ved at købe denne børste til ansigtet, men jeg synes dog at 299 kr. for noget der måske bare er lidt fjollet, var for mange penge. Så jeg er meget begejstret for den, det var ikke et produkt jeg havde forventet ville ligge i kalenderen. I vil komme til at høre nærmere om tørbørstning på bloggen, på et senere tidspunkt.

Alt i alt en rigtig godt adventskalender, med super godt indhold! Er der nogen af jer der også har haft Goodiebox adventskalender

Jeg håber at i alle får en fantastisk aften med dem i har kære! Kærligst Charlotte

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *