TakeDaily – kosttilskud tilpasset dig

takedaily 1

Jeg modtager jo månedligt Goodiebox, som er fyldt med beautyprodukter og selvforkælelse. I august måned var der dog andet end beautyprodukter i boksen. Der lå nemlig en rabatkode til TakeDaily, hvor man kunne prøve den første måned gratis. Så jeg har selvfølgelig benyttet mig af tilbuddet og bestilt min første TakeDaily pakke hjem.

Hvad er TakeDaily?

TakeDaily består af et team diætister, farmaceuter og ernæringseksperter, der alle har til formål at gøre det let, at finde de vitaminer og mineraler, man har brug for. TakeDaily udgør et månedligt abonnement (uden binding), som sammensætter et skræddersyet kosttilskudssprogram for dig.

Sammensætningen er baseret på en vitamin test (tag den HER). Testen er gratis at tage og tager kun et øjeblik at gennemføre. Ved at tage testen, som omhandlende dig, din kost, motionsvaner osv. har de en algoritme, der beregner hvad og hvilke doser, der er optimalt for dig at indtage. Jeg synes det lød utrolig spændende og nemt. Med andre ord; fristende!

Resultatet af min vitamin test

Som jeg kan se og forstå det, vil man altid få 3 kapsler. I min pakke har jeg fået multi vitamin D+, Energi Support samt Premium Omega-3 fiskeolie. OBS: Kapslerne er virkelig store…

Multi Vitamin D+ er grundlaget for min TakeDaily pakke. Den indeholder en afbalanceret kombination af 13 vigtige vitaminer og mineralerne; calcium, krom, fosfor, jern, jod, selen, zink og 10 mikrogram vitamin D. Kapslen bidrager til normal muskelfunktion, til optimal sundhed, til immunforsvarets normale funktion og til vedligeholdelse af normale knogler.

Derudover har jeg fået en kapsel kaldet Energi Support, som er et tilskud bestående af B-vitamin og jern. B-vitamin indgår blandt andet i kroppens energiomsætning, og er med til at producere og reparere celler. Jern er også vigtigt, hvis man motionerer meget. Ilten binder til hæmoglobinet/jernet i blodcellerne og transportere ilten rundt i kroppen. Når man føler sig træt og mangler energi, kan det skyldes mangel på B-vitaminer. Både B1, B2, B3, B5 og B6 spiller en rolle i forhold til energiniveauet. Kapslen bidrager til en normal stofskifte-metabolisme, til at mindske træthed og udmattelse og til en fit og energisk følelse. Ja tak fra hende der elsker at sove længe og tage en middagslur!

De to kapsler er 100 % plantebaseret, gluten- og laktosefri, de indeholder ingen konserveringsmidler eller genmodificerede organismer (GMO-fri).

Min sidste kapsel er en Premium Omega-3 Fiskeolie. Kapslen indeholder over 65% af den reneste koncentration af Omega-3 fra sardiner og ansjoser. Niveauerne af DHA og EPA er høje, så der er godt med sunde fedtsyrer. Kapslen indeholder ingen tungmetaller, da de små fisk er første led i fødekæden.

Jeg er ikke så godt til at få spist den mængde fisk der anbefales (fed fisk som hovedmåltid to gange om ugen). De fede fisk som sardiner, ansjoser, makrel og laks indeholder de sunde omega-3 fedtsyre; EPA og DHA. Disse har en masse gavnlige effekter, blandt andet bidrager de til at opretholde den normale hjertefunktion, opretholdelse af hjernen og synet, opretholdelse af et normalt blodtryk og så virker de anti-inflammatorisk (betændelses- og inflammationshæmmende).

De små lækre detaljer

takedaily 2

Pillerne kommer i et bog lignende hæfte. På indersiden er der beskrevet hvad man har modtaget af piller, hvad de indeholder. På den anden side finder man pillerne som trykkes ud til bagsiden. Også der er der en lille lækker detalje, som jeg er ret vild med. På folien er der et lille skriftligt budskab som; take aktion, kiss daily, take tree, take care, take a break, dance daily, take a chill pill og selvfølgelig TakeDaily.

Pakken kan ændre sig

Den næste pakke man modtager, indeholder ikke nødvendigvis de samme tre kapsler som i denne måned. Man skal for det første holde sin test/profil opdateret så om sige, i tilfælde at ændringer i hverdagen, kost, motion, alder, graviditet osv. Derudover tilpasses pakken også årstiderne.

TakeDaily koster 149 kr. om måneden og bliver leveret i postkassen. Dog er leveringstiden helt oppe på 3-6 hverdage. Det var lidt øv da jeg gerne ville i gang med det med det samme, men derefter kører det jo bare i et flow.

Jeg afmeldte mig dog meget hurtigt igen. Pillerne er simpelthen alt alt for store til at jeg kan få dem ned! Altså de er jo 2,5 cm lange og også ret tykke… Men jeg synes det er et godt og smart koncept, især hvis man ikke rigtig ved hvor man skal starte i forhold til kosttilskud. Senere kan man jo altid købe de vitaminer og mineraler man mangler på anden vis, hvis det bliver for dyrt.

Bruger du TakeDaily eller anden form for vitamin abonnement?

Relaterede indlæg

2 kommentarer

  1. Jeg har også benyttede mig af tilbudet. Jeg er helt enig med dig, de er alt for store …. Og så får jeg sure opstød af fiskeolien…
    God weekend

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *