Et billigt alternativ til Foreo

et billigt alternativ til foreo

Jeg har tidligere lavet en test og anmeldelse af min Foreo Go. Det er en ansigtsrenser, som jeg ikke har lagt skjul på at jeg elsker. Det eneste problem med de her Foreo ansigtsrensere, er deres meget høje pris. Min lille Foreo Go koster 795 kr. Du kan læse anmeldelsen HER.

Så var det at jeg så en tilsvarende ansigtsrenser i Normal til 129 kr. som lignende ret meget i design. Jeg købte den dog ikke i første omgang, for hvorfor skulle jeg det når jeg har en original Foreo stående der hjemme? Senere fortrød jeg og drog til Normal efter en. Det kunne være meget sjovt at se om efterligningen virkede lige så godt som de MEGET dyrere originaler. Og for jer som tænker at 1000 kr. +/- er for dyrt at bruge på sådan noget. Den fra Normal har ca. samme størrelse som Foreo Luna 2 der koster 1495 kr. Melissas silicone sonic facial cleanser kunne meget vel være et billigt alternativ til Foero, men er den tilsvarende god? Læs med her og find ud af det.

Silicone sonic facial cleanser fra Melissa

Ansigtsrenseren renser huden i dybden ved at fjerne døde hudceller, olie, snavs og makeuprester. Samtidig med at den giver ansigtsmassage og har en anti-age virkende effekt. Ansigtsrenseren kan anvendes af alle hudtyper; normal, kombineret, følsom/sensitiv og fedtet hud. Melissas fås umildbart kun i en udgave og den ene farve. Foreo udvikler ansigtsrensere til forskellige hudtyper, som er repræsenterede ved forskellige farver.

Ansigtsrenseren er lavet af silikone, som tørre hurtigt. Den hurtige tørring forebygger at der dannes bakteriekolonier i børsten, den er dermed mere hygiejnisk end så mange andre renseredskaber. Den er vandtæt og velegnet til at have med sig i badet. Modsat ville den heller ikke gøre meget nytte, hvis den ikke kunne tåle vand!

Design

Designmæssigt ligger Mellissas meget op ad Foreo Luna 2 modellen. Den er 10 cm. høj og 7 cm. bred. De har begge en dybderensende funktion på forsiden og en anti-age virkende effekt på bagsiden. Dog har Melissas udgave også børster på bagsiden.

foreo luna 2

Foreo Luna 2 til sensitiv hud. Den har længe stået på min ønskeliste og står der stadig efter denne test. Billedet er lånt fra Look Fantastic.

Opladning og holdbarhed

Opladningen tager 4 timers tid og giver derefter ca. 50 minutters drifttid. Man bruger den ca. 2 minutter ad gangen. 1 minuts rens og 1 minuts anti-age. Det svare til at man kan bruge ansigtsrenseren ca. 25 gange før, at den igen skal oplades. Luna 2 holder til ca. 450 gange pr. opladning.

Børsterne

Det første der slog mig da jeg pakkede den ud var, at selve ansigtsrenseret var så let. Ikke så let at man kunne mistænke den for at være hul inden i. Men for let i forhold til størrelse. Den glatte del af silikonen stemmer meget godt overens med hvordan Foreo føles. MEN børsterne er ikke nær så bløde og fleksible som Foreos, som helt klart er at foretrække på dette punkt. Det er endda et ret essentielt punkt for selve ansigtsrenseren… Den giver slet ikke samme luksuriøse følelse når børsterne ikke rigtig er i spil.

Vibrationerne

Den har 5 vibrationshastigheder. De høje frekvenser minimere synligheden af porer, hjælper med af fjerne urenheder, døde hudceller, olie og makeuprester. Lavfrekvenserne er med til at booste og øge blodcirkulationen i områder med rynker, som øger produktionen af collagen og elastin, og dermed genskaber hudens stramhed og elasticitet.

Vibrationsmæssigt er det fint at der er forskellige intensiteter. Men igen så er jeg ikke helt tilfreds. Jeg havde nok personligt foretrukket en konstant vibration i forskellige hastigheder, i forhold til Melissas der kun er konstant ved højeste niveau. Og så er det meget voldsomme vibrationer ved højeste niveau, som grænser til ubehag. Ved de andre fire niveauer vibrere den i hak med tiltagene styrke op ad niveauerne. Jeg synes det er lidt ærgerligt.

Ydermere er der ikke pauser, eller et lille ryk som Foreos børster har. De indikere at man skal skifte zone/område af ansigtet. Det kunne jeg godt savne lidt, da jeg ikke rigtig har nogen tidsfornemmelse, når jeg står med den uden. Foreo Luna 2 har også forskellige hastigheder, jeg ved dog ikke om det er hakkende på samme måde. Hos min Foreo Go er der to hastigheder en høj og en lav konstant vibration.

Anti-age funktionen er ret svær at bruge ved fx øjenomgivelserne, hvor der er behov for det. Jeg synes ikke at jeg kan komme ordentligt til, da børsterne på toppen spærre vejen. Anti-age massagen er på bagsiden, hvor der er vandrette bølger i silikonen.

Melissa Silicone sonic facial cleanser

Som ansigtsrenser

MEN trods en masse mindre positive ting ved ansigtsrenseren, i forhold til Foreo, så formår den at rense mit ansigt. Min hud efterlades ren, glat, blød og lettere stram. Jeg kan også mærke efterskælvene fra vibrationerne et øjeblik efter. Og alt efter hvilke rensningsprodukt man bruge har det jo også forskellige virkninger på huden. Jeg synes dog at jeg skal bruge mere produkt i forhold til at børsten er ret stor og der dermed er mange flere steder, hvor produktet kan putte sig ned i. Og da børsterne ikke er særlig fleksible bliver produktet gemt væk og fjernet fra huden. HUSK også at skylle ansigtsrenseren fri for produkt efter brug.

Alt i alt

Så synes jeg ikke særlig godt om den. Jo den renser huden. Men jeg er allerede meget træt af den. Den er bare ikke særlig behagelig at bruge. Børsterne er for stive, vibrationerne er for voldsomme og så er den bare lidt uhandy. Jeg tænker at jeg på nogle punkter er bedre vandt i forhold til, at jeg har brugt min Foreo Go i godt og vel et lille års tid. Jeg vil da også klart anbefale at købe en original Foreo, da den bare er det bedre og mere luksuriøs.

Prisen siger også det hele – for der er en kæmpe prisforskel. Foreo Luna 2 koster ikke mindre end 1024 % mere end Melissas silicone sonic facial cleanser!! Og det kan i dette tilfælde sagtens mærkes på kvaliteten. Andet skulle et eller andet sted også være mærkeligt. Så ja, Melissa laver et billigt alternativ til Foreo, men det er ikke et særlig godt alternativ. Desværre.

Jeg håber du kom igennem indlægget – det blev en anelse langt! Kærligst C.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *