25 ml fluorfri tandpasta fra Lebon til 75 kr.

lebon sweet extravagance 1

Hvis jeg spurgte dig, om du kendte noget til Lebon, hvad ville du så svare? Størstedelen som jeg har spurgt, både privat og i en instagramstory, har aldrig hørt om Lebon før. Men jeg kan fortælle at det er organisk mundhygiejne i et bæredygtigt og smukt ydre, som består af 100 % genanvendeligt aluminium. Æskerne som tandpastaen kommer i, er lavet af 100 % bæredygtig træfibre.

Alle Lebons tandpastaer indeholder økologisk grøn te og økologisk aleo vera, der naturligt er med til at forhindre bakterievækst, plak og huller i tænderne, samtidig med at det beskytter tandkøbet. Og så har deres produkter en lang liste med indhold som de er fri for: parabener, triclosan, fluor, titandioxid, mineralske olier, kunstige smagsstoffer, kunstige farvestoffer og saccharin. Altså kan man smile stort og med god samvittighed, når man anvender en af Lebons (dyre) tandpasta.

Anderledes smagsvarianter i forhold til de almindelig tandpasta

Tandpastaen jeg har testet, hedder Sweet Extravagance og har smag af appelsinblomst, rose og mint. Men de fås også i andre meget specielle smage i forhold til at det er tandpasta vi har med at gøre. Læs om den herunder:

  • Cap Ferrat Mood med smag af frisk mint
  • Villa Noacarlina med smag af kanel og mint
  • Une Piscine A Antibes med smag af lakrids og mint
  • Tropical Crush med smag af ananas, rooibos og mint
  • Le White med smag af grøn te og sød mint

Især tandpastaen Villa Noacarlina med smag af kanel, tror jeg er en oplevelse i sig selv. Jeg tror også at det vil være meget mærkeligt at skulle børste tænder i, selvom jeg virkelig elsker kanel. Sweet Extravagance er også en spøjs smag at børste tænder i. Det er i hvert fald noget jeg skulle vænnes til at gøre. Konsistensmæssigt er det det samme, som ved en almindelig tandpasta og følelsen er også den sammen. Jeg føler at mine tænder bliver lige så rene som almindeligt.

Så det er faktisk kun smagen der er det nye, og den synes jeg er mærkelig. Den er både sød og minder om saftevand, og i den forbindelse meget lækker. Men der er også noget parfumeret over den, som jeg ikke bryder mig om at have i munden. Lidt som at få en smule parfume ind gennem munden når man sprayer deo eller parfume, måske du kender det?

lebon sweet extravagance 2

Læs min anmeldelse af den elektriske Foreo tandbørste HER

Så som sådan er det en almindelig fungerende tandpasta, bare miljøvenlig, økologisk og med et mere luksuriøst ydre. Men den har også sin pris. Jeg synes at 75 kr. for 25 ml tandpasta er i overkanten, den er jo opbrugt i løbet af ingenting!

Kunne du finde på at prøve en af de sjovere smagsvarianter fra Lebon?

Knus C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *