Et overraskende makeupbrand; Essence

essence cosmetics 1

Essence er et makeup brand, som har en lang række produkter inden for, bum bum, makeup. Men det der skiller sig ud ved essence’s produkter er deres sindssygt billige priser. Alt det der ses på billedet er købt til priser mellem 9 og 32 kr. I alt har jeg givet 131 kr. for 7 produkter! Trods den billige pris er det ikke for at jeg synes kvaliteten er dårlig. Flere af produkterne, og især neglelakafdelingen, overraskede mig meget positivt. Det er de store supermarkeder som Føtex og Bilka der er blevet forhandlere af Essence.

Camouflage 2 in 1 make-up & concealer

Fra min side af, var det et kæmpe sats at købe det her ansigtsmakeup produkt. For flere år tilbage startede min akne for alvor, ved at jeg have købt en billig lorte pudder fundation, i ikke mindre end tiger. MEN det var starten på en rigtig rigtig grim og nærmest blærefyldt hud. Som min akne blev værre brugte jeg jo bare mere billig makeup til at dække. Det var en ond cirkel som endte ud i at jeg på nuværende tidspunkt er meget forsigtig med hvad jeg kommer i hovedet. MEN da camoflage 2 in 1 make-up & concealer er damatologisk testet tør jeg godt gøre et lille forsøg.

Som foundation har jeg valgt den i en liiiiidt for lys nuance. Jeg har købt farven 10 ivory beige. Jeg har erfaret at jeg ellers skal går efter de lyseste toner man kan få. Den her var så bare lige lidt for lys. Dækkeevnen er sådan set virkelig god, men grundet den gode dækkeevne, føler jeg at jeg har virkelig meget makeup på. Meget mere end jeg er vant til, jeg føler mig meget makeuppet! Men når det så er sagt er finished faktisk udmærket, og så har den en let matterende effekt.

Satin touch blush

Jeg elsker blushes, jeg har virkelig mange, men de bruges også på daglig basis. Jeg synes simpelthen at en blush kan gøre underværker for min udstråling. Med mindre jeg har en makeupfri dag, er en blush altid en del af min makeup. Satin touch blush er uden glimmer og shimmer effekt – det er fint en gang i mellem da det giver en glød, men allerhelst er jeg til ansigtsmakeup uden shine. Jeg har købt farven nr. 20 satin love, som ikke er i den lyserøde og røde ende af skalaen, den er mere naturlig synes jeg. Den er MEGET kraftig, så jeg vil råde til ikke at påføre den første gang om morgenen inden du skal ud af døren. Vær meget forsigtig med børsten, og kommer der så ikke nok kan du efterfølgende, stille og roligt, opbygge den blush intensitet du ønsker. Men ellers super fin, nem at arbejde med og flot naturlig blush. For ikke at tale om selve blushen, den har en rigtig fint mønster trykt ned i sig. Jeg er fan.

Katja pencil, farve: 28 n’iced coffee

Denne eyeliner/pencil er som en blyant. Den er cremede, har et brunt, blødt og let metallisk skær. Lige farven jeg manglede, jeg synes virkelig den er flot. Markeringen er meget markant, det er egentlig meget pænt sådan, men en lille udtoning pynter nu også.

Long lasting eye pencil, farve: 05 c’est la vie

Modsat ovenstående er dette ikke en blyant, men en lille stift der skal skrues op. Jeg har længe gerne ville købe en grå eyeliner. Den her er dog ikke helt grå, nærmere sølv. Dens markering er ikke lige så markant som Katja pencil er, den giver en pænere overgang mellem eyeliner og ”hud” og så er stregen bare meget tyndere.

essence cosmetics

Venstre billede: Forskellen på Long lasting eye pencil og Katja pencil i deres udformingen. Midterste billede: Long lasting eye pencil, Katja pencil og Satin touch blush (kan næsten ikke ses). Højre billede: øverst Katja pencil (uden udtoning – se hvor kraftig den er), nederst Long lasting eye pencil.

The gel nail poilsh; base coat, farve og top coat

Den her neglelaksserie har virkelig overraskede mig. For det første har jeg fået fingrene i en super flot farve. Penslerne er flade så de er nemme at arbejde med og påføre på neglene. Både base- og top coat er meget tykke i deres konsistens, men det er geleffekten. Det regner jeg i hvert fald med, jeg har ikke arbejdet med andre former for gel neglelakker før. Farvelaget kan fås i rigtig mange fine farver. Jeg købte dog kun den ene da jeg var noget skepsis, vi kender vel alle billige bras neglelakker? Når men de er vildt lækre! Dækkeevnen er ubeklagelig, på billedet herunder har jeg kun brugt et lag af hvert step, og jeg synes det er så fint. Holdbarheden er desuden også meget god.

essence cosmetics 2

Har du haft fingrene i nogle af Essence produkter endnu?

Relaterede indlæg

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *