Goodiebox februar 2018 // The New Yorker

goodiebox februar 2018 1

Forud for udsendelsen af februar måneds Goodiebox kunne man selv være medbestemmende for hvilke produkt man ville modtage i boksen. Man kunne nemlig vælge mellem den classy La Parisienne med røde læber og elegance a la Paris eller den sassy New Yorker med det perfekte, nude city-look. Jeg valgte The New Yorker, hvad valgte du?

Da jeg læste indledningen til månedens Goodiebox i den medfølgende folder, fik jeg den fornemmelse af at temaet The New Yorker og La Parisienne, var grundlag for to helt forskellige bokse. MEN det er altså kun farven på læbeproduktet som man enten har modtaget i en nude eller rød farve.

Goodiebox februar 2018 indeholder:

Benefit: Hoola Bronzer. Denne bronzer er en af Benefits bestsellers. Og den er god. Den farver ikke for meget, man kan stille og roligt bygge intensiteten op, samtidig med at den er meget pigmenteret. Bronzeren er uden shimmer, hvilket er sådan jeg bedst kan lide dem. Resultatet er en fin solkysset hud, og ellers kan man også sagtens anvende den til contour.

Laritzy: NUE palette (full size). Paletten har en række fine farver som ligger tæt op af hinanden. Farverne er varme, cremet, matte og nogen metalliske. De er meget rustne så om sige. Hos de helt lyse er der næsten ikke noget pigment i, men der er ingen problemer med de mørkere farver.

goodiebox februar 2018 2

Manna Karda: Liplocked Priming Gloss Stain, Lucky (full size). Jeg. Elsker. Denne. Den er lækker cremet og pigmenteret. Farven ligger sig op af min egen læbefarve, så den giver bare lige lidt ekstra – super god til hverdag. Desuden har den lidt gloss effekt, uden at klistre på nogen ubehagelig måde. Dog kan den godt udtørre mine læber en smugle MEN hvis jeg bruger en lipbalm under, holder den rigtig godt uden at udtørre.

Miqura: Premium Bubble Mask (full size). Jeg har ikke fået prøvet denne maske endnu. Men jeg glæder mig. Jeg er i gang med at teste og lave anmeldelse af den første bubble maske jeg har stiftet bekendtskab med, men jeg er ret sikker på at jeg vil synes bedre om denne.

Origins: Ginzing Refreshing Eye Cream. Denne øjencreme skulle reducere mørke rande og det synes jeg den gør, den lysner området. Den skulle desuden mindske poser og hævelse under øjnene. Jeg ved ikke om det kun er mig, men jeg synes den sviger grusomt ved anvendelse på den sarte hud, desværre.

Boksen indeholder fem produkter hvoraf tre af dem er full size, samlet giver det en værdi på 660,50 kr. Hvis du endnu ikke modtager Goodiebox kan du tilmelde dig HER. Det koster 169 kr. om måneden af være medlem, det er inkl. fragt og håndtering og så er der ingen binding.

TIP: Brug koden ”selvforkælelse” ved tilmeldelse, så modtager du et ekstra produkt i din første Goodiebox (Comme Deux ansigtsmaske #YellowPaint til en værdi af 129 kr.)

goodiebox februar 2018 3

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

 

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *