Sheetmaske med appelsin – 5 minutter til opfrisket hud

sheetmaske med appelsin 5 minutter til opfrisket hud

Jeg har ikke de store erfaringer inden for sheetmaske området. Tendensen har ikke rigtig fanget mig. Det kan skyldes, at jeg ikke rigtig er stødt på nogen sheetmaske, som rent faktisk hjælper min hud med noget. Jeg vil dog sige, at ud fra min meget begrænset erfaringer, er denne spa facial face tonic fra Montagne Jeunesse, dog den bedste sheetmaske jeg har prøvet. Den gør faktisk noget positivt for min hud.

Spa facial face tonic. Sheetmasken er beriget med naturlig appelsin olie og C vitamin. Den kan både bruges morgen og aften, an på hvornår man har brug for en opfrisker. Masken indeholder desuden rige ingredienser, som renser huden i dybden, og det er jo altid et plus.

Hvad synes jeg om denne sheetmaske?

Det første jeg lagde mærke til, var at masken ikke så ud som på billedet. Jeg havde ellers glædet mig til de flotte appelsiner. Derefter at sheetmasken var meget fugtig, det er ikke så den drypper, men den er i hvert fald heller ikke det der ligner at være tør. Det var faktisk en ret positiv ting, da andre sheetmasker jeg har prøvet ikke har været nær så fugtige. Og så er der maskens duft, der er super skøn, den dufter af søde appelsiner.

Den er gyselig kold at få på ansigtet, man skulle næsten tror at posen var udstyret med et køleanlæg. Den meget kølende fornemmelse fortsætter hele vejen gennem de 5 minutter, især hvis den løsner sig lidt og skal sættes på plads igen. Jeg oplevede især at den havde tendens til at løsne sig fra området mellem næse og kind.

Når den tages af ansigtet er både masken og ansigtet fugtigt, masken skal bare smides ud, og jeg lader ansigtet tørre selv, det tager ikke andet end et par minutter. Efterfølgende er huden opfrisket, lys, blød, fugtet og med mindre pore (skyldes helt klart kulden).

Sheetmasker er faktisk utroligt nemme at have med at gøre. De kræver ingen forberedelse, oprydning, afskylning eller noget. Den skal bare på hovedet, sidde 5 minutter, tages af og smides ud. Nemt!

Hvilke sheetmasker bruger du?

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *