Smooth sugars clearing scrub med kiwifrø

smooth sugars clearing scrub 1

Når jeg hører om brandet L’Oréal Paris er det makeup, der giver genklang i mit hoved, og ikke hudpleje. Men de har faktisk et kæmpe sortiment af hudpleje! Noget af deres nyeste er ansigtsmasker og scrubs *. Sidstnævnte vil jeg fortælle lidt om i dag. De har nemlig fornyeligt lanceret hele tre sukkerscrubs til ansigtet. Der er den grønne, smooth sugars clearing scrub, som jeg vil fortælle mere om i dag, og så er der smooth sugars glow scrub og smooth sugars caring scrub.

Mekaniske scrubs

De tre scrubs er mekaniske, da de indeholder en form for korn, der i disse tilfælde er sukkerkorn. At være en mekaniske scrubs vil sige at de skrubber huden fri for døde hudceller. En overgang brugte jeg en mekanisk scrub 2-3 gange om ugen, men det har min hud bare ikke godt af. Man skal lytte/føle/mærke hvad huden fortæller og reagere på det.

Bonus ved en sukkerscrub

Det der især er lækkert ved en sukkerscrub, er at sukkeret opløses på huden under behandlingen. Det opløste sukker har en god og dybdegående peeleffekt på huden på grund af sukkersyren. Endvidere så kan man, efter selve skrubbeseancen, lade produktet sidde på huden et par minutter, hvor den renser og fugter. OG som en sidste ting, så kan alle tre sukkerscrubs faktisk også bruges som lipscrub – så lækre er de nemlig.

Smooth sugars clearing scrub

Og nu til den lækre grønne sag. Som sagt er det en mekaniske peeling, da den indeholder korn, i dette tilfælde er der valgt hele tre forskellige sukkerarter til formålet; brunt, lyst og hvidt sukker. MEN derudover er der også de fermøse kiwifrø. Jeg havde en forventning om at skrubben også ville dufte af kiwi, da den ligner kiwi, og jeg elsker kiwi så det ville ikke gøre mig noget. Men den dufter slet ikke af kiwi. Den har en frisk og skøn duft, om end en smule kunstig. Udover skrubbekornene, så indeholder den også essentielle olier fra pebermynte, der er kendt for sin beroligende effekt, citrongræs der er kendt for at rense, berolige, reducere urenheder og give en ren, frisk og silkeblød hud.

Smooth sugars clearing scrub skulle både have en nu og her effekt: at huden bliver ren, klar og renset. Men også en længerevirkende effekt. Efter en uge skulle porer og hudorme være mindre synlige og huden skulle blive mere mat. Over længere til skulle huden være revitaliseret, se sund ud og føles silkeblød.

Anvendelse: Skrubben skal påføres et tørt og rent ansigt med tørre hænder, hvorefter lidt vand påføres med fingerspidserne i forbindelse med massage af ansigtet. Skrubben skylles af (eller bliver siddende 5-10 minutter som maske) når sukkerkornene er smeltet. Det anbefales at man bruger den 2-3 gange om ugen.

Udover de mange andre egenskaber skulle skrubben faktisk også have en varmende effekt. Men hvis det ikke var fordi jeg vidste det forud for behandlingen, så ville jeg slet ikke have bemærket det. Den varmende effekt er nærmest ikke eksisterende. Til gengæld er det virkelig en fantastisk scrub! Konsistensen er ikke helt som jeg forventede heller, den er tykkere, mere fast og alligevel lidt slimet, jeg er ret vild med dens konsistens.

Min hud efterlades umiddelbart mat og blød. Det er faktisk først når jeg efterfølgende cremer ansigtet ind, at jeg mærker den egentlige effekt; huden er meget mere jævn og glat. Det er virkelig en fryd at creme så jævn en hud ind. Konklusion: Smooth sugars clearing scrub kunne meget vel være mine nye favorit scrub til ansigtet.

smooth sugars clearing scrub 2

Har du prøvet nogle af de ”nye” scrubs fra L’oréal?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Indeholder et eller flere affiliate links, markeret med *.

 

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *