Nyhed fra Swiss Clinic: clay sheet mask

swiss clinic clay sheet mask 1

Jeg har aldrig prøvet en ler maske som en sheet maske udgave. Jeg har godt hørt om dem, men aldrig prøvet. Nu har Swiss Clinic lanceret deres egne clay sheet mask, i to forskellige udgaver; pink ler og grå ler. Jeg elsker lermasker, der er så mange gode fordele ved en lermaske og så er de effektive for alle hudtyper. En lermaske har blandt andet den effekt, at de absorbere overskydende olie i huden, de eliminerer toksiner og snavs i huden, de blødgør huden og så fjerner de døde hudceller.

Sådan gør du

Ler sheet maskerne er nemme at arbejde med. Og så sviner de slet ikke på samme måde, som en almindelig lermaske gør. Stoffet der udgør selve masken, er beklædt med to stykker tynd plastik. Når masken pakkes ud tages først det transparente plast af, hvorefter masken sættes på ansigtet. Herefter tages den hvide stykke plast af og så skal man lige rette masken til. Ler sheet masken skal sidde på huden i 15-20 minutter, men de skriver også at man sagtens kan lade den side i 30 minutter eller mere for maksimalt udbytte.

En overraskelse

En typisk almindelig lermaske tørre ind på huden, og giver den her lidt strammende effekt. Jeg kan faktisk meget godt lide den følelse. Og jeg havde faktisk også forventet det samme af disse clay sheet mask, men nej, de tørre ikke ind på huden. Overhovedet ikke. Masken har den samme konsistens når den tages af, som da den blev sat på. Modsat almindelige sheet masker, der indeholder serum som ikke skal skylles af huden, så skal man lige rense ansigtet med vand efter disse masker.

De er meget behagelige at have på, det er en lidt tungere sheet maske end de almindelige jeg kender. Desuden glider maskerne ingen steder. Til gengæld kan man godt komme til at lign en mumie til en forveksling.

swiss clinic clay sheet mask 2

Purifying pink clay mask

Den lyserøde maske indeholder vitamin B12 der reparerer og øger hudens elasticitet. Sort te for at give huden en forbedret hudtone og en naturlig glød. Og selvfølgelig pink ler for en dybderensende og fugtende effekt. Masken efterlader huden blød, smidig, med renere og minskret pore og med en mere ensartede hudtone.

Detoxifying grey clay mask

Den grå maske indeholder terapeptid og tripeptid der virker detoxende på huden. Argireline og matrixul for anti-age og grå ler for en dybderensende og fugende effekt. Denne maske efterlader huden blød, renere og med en friskere udstråling.

Vind maskerne!

Hvis du selv kunne tænke dig at prøve de to masker, så kan du måske blive den heldige vinder. Jeg har nemlig fået lov til at udlove et sæt til en heldig følger. Alt du skal gøre er:

  • Like min facebookside som du finder HER
  • Skrive en kommentar til indlægget herunder
  • HUSK at bruge en e-mailadresse som jeg kan komme i kontakt med, hvis du skulle være den heldige

Vil du have større vinderchancer, så hop forbi min Instagramprofil, hvor du også kan deltage. Jeg finder én vinder ud fra alle deltagere. Konkurrencen slutter på næste mandag, den 15. oktober.

Har du prøvet en ler sheet maske?

Knus C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

11 kommentarer

  1. Lermasker har virkelg fået et come back hos mig, førhen udtørrede de min hud alt for meget, men nu synes jeg faktisk at de renser vildt godt, så jeg gad godt prøve disse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *