Hold varmen i den kolde tid med julegaver fra Hunkemöller

hunkemoller jul 2019 1

Kan du holde varmen? Det er blevet væsentligt koldere, som du sikkert allerede har bemærket, så det gælder om at pakke sig godt ind, både når det gælder inde og ude. Jeg har bestilt lidt nyt og lækkert nattøj hjem fra Hunkemöller, som hjælper mig til at holde varmen. Hvad er bedre end at komme hjem efter en lang og kold dag, for så at tage et varmt bad og pakke sig ind i noget lækkert og varmt? Ikke ret meget vel?

Sættet jeg har bestilt, er som sådan ikke specielt varmt i sig selv, med det er forfærdeligt smukt. Jeg er vild med dets mønster og det moderne snit. Desuden er stoffet af 100 % viskose, noget som jeg i sommers fandt ud af, at jeg rigtig godt kan lide. Så nu skulle det prøves som nattøj, og det fungere godt, og det sidder pænt. Sættet består af en kortærmet skjorte og en trekvart buks, jeg bestilte dem begge i M, som er meget almindelig i størrelsen.

hunkemoller jul 2019 2

hunkemoller jul 2019 3

For at kunne holde varmen, som var formålet med det hele, så bestilte jeg også en lækker tyk og blød nattrøje. Og jeg bestilte den i L for at få den ekstra stor og vamset! Den er dejlig og varmer godt på overkroppen. Desuden fik jeg kigget blandt julegaver og mange søde julede items. Deriblandt fandt jeg de allersødeste tykke strømper, der i øvrigt er så tykke at de gør det ud for en sutsko, og jeg bestilte to af dem. Jeg kunne simpelthen ikke lade vær! De er VIRKELIG varme, jeg sveder om mine fødder når jeg bruger dem, og det skal siges at mine fødder plejer at være ret kolde. Så det er den perfekte gaveide til dig med kolde fødder!

hunkemoller jul 2019 4

Det ene par er i en fin rosa nuancer med hjerter, og en sovende ræv  med øre, der stikker ud af strømpen. Det andet par, og min bestillings højdepunkt, er lysegrå med rosa hjerter og et smilende lille rådyr, hvor både øre og gevir stikker ud. Begge par har en skridsikker sål og et indre der er umådelig blødt og dejligt. Så nu kan jeg i hvert fald holde varmen vinteren over.

hunkemoller jul 2019 5

Kan du også holde varmen?

Kærligst Charlotte

Sponsoreret indlæg, indhold og holdninger er mine egne.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *