Hvad bliver det næste mon?

Opdateret 13. september 2017

wavy brows braided brows

Wavy brows // Braided brows

Trend kommer og går hele tiden. Nogen er mere heldige end andre. Men de her bryn trends ved jeg simpelthen ikke hvad jeg skal sige til. Jeg synes det ser forfærdeligt ud! Jeg kan ellers rigtig godt lide de flotte, naturlige og større bryn der har været/STADIG er in.

Først kom de her wavy brows. Jeg kan godt fortælle, at jeg var færdig af grin da jeg så et billede af dem første gang. Hvad er meningen med at bølge sine bryn? For nogen gange også at bølge sin eyeliner og læbestift så det hele matcher? Jeg kan ikke se noget som skulle være attraktivt ved denne trend. Jeg tror såmænd heller ikke at jeg ville kunne lave det i mine egne bryn, jeg tror simpelthen ikke at de ville makkeret og blive i den vinkel jeg formede dem i.

Braided brows kan jeg gå lidt mere med til. Et eller andet sted synes jeg det er pænt. MEN jeg synes heller ikke at en fletning (en tegnet en af slagsen vel og mærket) hører til i sine bryn. Jeg synes det ser helt forkert ud.

Generelt tror jeg at disse to trends meste egner sig til folk med lyse øjenbryn. Eller i hvert fald folk med en meget lille og tynd mængde hår. Trendsne her skal tegnes og formes så en kraftig hårmængde så om sige vil ikke være optimal. Men igen… Er det her noget nogen af jer vil kaste jer ud i?

Aprops… Har du set det nye Snapchat filter?

IMG_0831

Hvad bliver det næste mon? Bryn ekstensions? Hvad tror du?

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *