Goodiebox marts 2020 // Goodieboxprisen 2020

goodiebox marts 2020 1

Marts måneds Goodiebox er den boks på året, som jeg altid glæder mig allermest til. Det er nemlig Goodieboxprisen boksen, som altid indeholder flere full size produkter end ellers. Dog har de været lidt uheldige i år. Boksen (ikke min) indeholder en palette fra Essence Cosmetics, der desværre havde en produktionsfejl, som har betydet at mange har modtaget en palette der var i stykker. Min boks var dog helt foruden paletten… Det er første gang jeg har oplever at et produkt mangler, og jeg har været medlem siden december 2014. Men i hvert fald er det super ærgerligt.

Jeg er selv pjattet med Essence Cosmetics, deres priser og gode kvalitet. Som undskyldning får vi ALLE, en ny palette, med nye farver og af højere værdig samt et ekstra produkt. Begge disse “undskyld” produkter får vi i næste måneds boks. Det er virkelig god service de udøver hos Goodiebox!

Goodieboxprisen 2020 bliver uddelt ved årets Danish Beauty Award, og det er OS som medlemmer der bestemme hvem der skal vinde prisen. Vi skal stemme blandt de produkter der ligger i måneders boks, så husk at teste godt inden du afgiver din stemme.

Goodiebox marts 2020 indeholder:

Aurelia: Revitalise & Glow Serum. Et skønt og meget let serum og med det samme liver huden lidt op, for en fornyet glød. Det er et serum som dufter skønt og hurtigt trænger ind i huden.

Essence Cosmetics: To The Moon And Back Eyeshadow Palette (full size). Som sagt var denne øjenskygge desværre hoppet over min boks. Men jeg har testet en lignende palette, bare i en anden farve og den var helt igennem fantastik. Havde jeg haft paletten kunne det meget vel være at jeg havde lagt min stemme der. Men fordi jeg ikke har kunne se skyggerne andet end på et billede, blev det altså ikke den min stemme gik til. Essence Cosmetics øjenskygge plejer at være godt pigmenteret og have en god holdbarhed.

Karmameju: Blaze Prower Potion 03 (full size). Blaze er et roll-on produkt, der med sine aromatiske egenskaber, beroliger og lindre muskelspændinger der f.eks. kan komme ved at man har sovet helt forkert. Jeg oplever at den virker kølende på huden i nakken.

goodiebox marts 2020 2

N.A.E: Reparing Shampoo Bar (full size). Jeg har ALDRIG prøvet en shampoo som bar, og jeg kan heller ikke finde ud af om det er noget jeg bryder mig om. Jeg tror jeg skal prøve den et par gange mere for at beslutte mig.

Rituals: The Ritual of Sakura Foaming Shower Gel (full size). Denne Shower Gel fra Rituals er langt fra min første. Jeg er vild med dem, det er den rene velvære at sæbe kroppen ind i. For det første er gelen som en barberskum; blød og utrolig fyldig. For det andet så dufter Rituals serier bare fantastiks og fylder badeværelset med skønne dufte.

Roze Avenue: Glamorous Volumizing Dry Shampoo (full size). Jeg er vild med denne. Den dufter godt og den giver utrolig meget tekstur og volumen. Som tørshampoo synes jeg dog at den har lidt mangler i forhold til effekt, men som stylingsspray er den i top. Håret sidder ekstra godt, når det lige får lidt tekstur.

Min stemme går til…

Som vinder af dette års Goodieboxprisen, vil jeg stemme på Aurelia: Revitalise & Glow Serum. Jeg synes det er et skøn serum, og jeg synes det har en omgående effekt på huden, som får en forbedret udstråling.

Marts måneds Goodiebox indeholder seks produkter, hvoraf fem af disse er full size, og så har den en samlet værdi af ca. 830 kr. Kunne du også tænke dig at blive forkælet af Goodiebox hver måned, så kan du nemt tilmelde dig HER *. Det koster 169 kr. om måneden og er inkl. fragt og håndtering. Og så er abonnementet selvfølgelig uden binding. Vil du når at have denne måneds boks med, skal du være hurtig på tasterne, da boksene har det med at blive udsolgt.

Hvad var der i din boks? Hvad synes du om månedens Goodiebox?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Indeholder et eller flere affiliate links, markeret med *.

Relaterede indlæg

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *