Sendt til tælling // Boganmeldelse

sendt til tælling

  • Titel: Sendt til tælling
  • Serie: Game on
  • Forfatter: Kirsten Callihan
  • Forlag: Flamingo

Bagsidetekst

Et one night stand mellem stjerne-quarterbacken Drew og den ambitiøse collegestuderende Anna skulle egentlig ikke være mere end det. I hvert fald ikke fra Annas side.

Men Drew har andre planer. Han er en berømthed på campus og er vant til at kunne charmere alt og alle. Anna har derimod ikke det store behov for at få en plads i spotlightet ved siden af hans side, og Drew har derfor sin sværeste kamp foran sig – kampen om at overbevise Anna om, at det de har sammen, er mere end bare sex!

Sendt til tælling er sexet college-romance, når det er bedst, og den første fritstående bog i Game on-serien. Om at være usikker, finde sig selv og turde satse på kærligheden – også når den vælter omkuld.

Hvad synes jeg om ‘sendt til tælling’?

Game on serien skulle være en tilsvarende serie til Off Campus fans. Jeg elskede Off Campus serien, alle seriens 4 bøger. Jeg må indrømme at efter at læse bagside teksten på Sendt til tælling synes jeg den lød ufattelig meget som den sidste bog i Off campus; Kamp til stregen. Jeg frygtede lidt at det et eller andet sted bare var den samme historie om igen, blot med lidt variation. Det var heldigvis ikke tilfældet.

Sendt til tælling er fortalt med to synspunkter; Anna og Drew. Jeg kan bedre lide Drew end Anna. Drew er ærlig og en fyr der står ved at være forelsket. Han vil ikke have gode karakter foræret fordi han er footballspiller. Han vil have det som han knokler for, og som han gør sig fortjent til. Han er ikke som de typiske, lækre stjernespillere, han går ikke i seng med alle og enhver, og det kan jeg virkelig godt lide. Jeg kan et eller andet sted godt forstå Anna og hendes holdning til ikke at ville være i søgelyset, men hun kan jo virkelig godt lide Drew, så stå dog inde for det og kys ham på munden!

‘Jeg løj for ham. Jeg ser ikke bare Drew. Jeg ser også stjernen. Og jeg er bare Anna. Jeg kan ikke lide lyset. Jeg har brug for mørket.’

Prologen: Ærligt en lidt plat start… Den starter lige på, hvilket jeg godt kan lide; hun kommer for sent til time det gør Drew også. Ved navneopråb får de en nærmest ubrydelig øjenkontakt og så kører vi. MEN da jeg så fik historien igen fra Drew’s synspunkt gav det mere mening, knap så plat en start, faktisk en ret sød start der gjorde at jeg synes Drew er virkelig sød.

De starter som venner med lidt ekstra. Anna vil ikke mere end det, Drew vil meget mere end det. Jeg absolut elskede de sidste ca. 200 sider, der fik den virkelig ram på mig ♥. Man kom lige pludselig helt ind på livet af karaktererne og fik endnu mere personlighed fra begge parter.

Så krydser jeg i øvrigt fingre for at en af de kommende bøger omhandler Gray, som er en af Drew’s holdkammerat og bedste ven. Man kom rigtig godt ind på ham i sidste halvdel. Jeg tror han har mere barsk baggrund. Håber på mere fra hans side af i hvert fald!

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget bogen af forlaget og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *