Almond milk & honey

almond milk & honey

På det sidste har the body shop lanceret utrolig mange nye produkter. Og langt de fleste er nogle jeg med glæde ville have fat i og teste, dog siger min pengepung noget andet. NÅR men jeg var i København her i sommerferien hvor jeg selvfølgelig også var forbi en af the body shops butikker. Jeg købte blandt andet to produkter fra deres nye kropspleje serie, udviklet til tør og sensitiv/følsom hud, nemlig den nye almond milk & honey.

Almond milk & honey

Almond milk & honey er en mild kropspleje serie bestående af økologisk mandelmælk fra Spanien og Community Trade honning fra Etiopien. Duften er mild og behagelig. Jeg synes honning duften er den gennemtrædende duft. Og det er duft af den rene honning duft jeg kender fra honningbøtten ude i skabet. Der er intet kunstigt over duften, hvilket jeg synes er rigtig dejligt.

Serine skal berolige og respektere huden. Den plejer, genopbygger og fugter, samtidig bevares huden egen naturlige fugtbarriere og pH-værdi. Huden efterlades blød, ren og velplejet.

Jeg har købt soothing & caring shower cream samt soothing & restoring body butter og jeg er blevet noget så forelsket i dem begge. Først og fremmest den skønne duft, men også at de er så milde som de er. Jeg synes det er en fryd at sæbe mig ind i (den sæbefri) shower cream. Selv når jeg anvender en skrubbehandske. For så derefter at give huden et lag fugt med den lækre blød body butter. Body butterens duft er en smugle anderledes end shower creamens duft. body butteren dufter mere af kagedej, hvor shower creamens gennemtrængende duft er honning. Jeg plejer normalt at synes, at deres body buttere er for fede og for lang tid om at trænge ind i huden, men jeg synes almond milk & honey udgaven er hurtigt inde i huden. Og så vi jeg lige tilbage til duften igen; selv når jeg kun har brugt shower creamen, hænger duften svagt ved hele dagen.

Serien består af 7 produkter;
  • Calming & caring bath milk
  • Calming & protecting hand cream
  • Gently exfoliating cream scrub
  • Soothing & caring cleansing bar
  • Soothing & caring shower cream
  • Soothing & restoring body butter
  • Soothing & restoring body lotion

Har du prøvet nogle af de nye produkter fra the body shop?

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *