Fuld hudplejerutine fra Dr. Hauschka

dr. hauschka 1

Jeg mindes ikke, at jeg har prøvet nogle produkter fra Dr. Hauschka før. Hvilket jeg bestemt fortryder nu, da de fem produkter jeg har teste har været overraskende gode! Dr. Hauschka er et bægerdygtigt brand hvor lægeplanter spiller en stor rolle i produkterne, som jeg også vil komme lidt mere ind på i dette indlæg. De fem produkter, som jeg har testet må siges at være en fuld hudplejerutine.

Smoothing Cleansing Milk

Rens og pleje, ja tak. Denne meget milde cremerens masseres ud på en let fugtet hud og fjernes igen nemt med en vatrondel eller en fugtig klud. Det er en dejlig mild og behagelige rens. Den efterlader huden fri for makeup og snavs samt dejlig blød. Den er effektiv, selv når jeg lige har renset ansigtet af for makeup, med en micellar water, så er der alligevel snavs på min vatrondel når jeg tørre denne rens af. Rensen indeholder en sammensætning af gul rundbælg samt jojoba- og mandelolie, der beskytter og opretholder hudens naturlige fugtbalance.

Facial Toner

Dette er en af de meget få tonere, der har formået at overraske mig,. Den er noget for sig selv, på den mest fantastiske måde. Og jeg har altså testet mange tonere! Toneren dufter skønt og så skal sprayes direkte ud på ansigtet og derefter masseres ind i huden. Det der gør denne toner speciel er, at denne har en dejlig blødgørende effekt, og er utrolig lækker at bruge. Det er en oliefri toner, men følelsen der er på huden efterfølgende er lidt hen ad en olieret følelse. Der skal ikke mange cirkulære bevægelser til, før den er trængt ind i huden.

Toneren stimulere hudens naturlige fornyelsesproces samtidig med at den giver en frisk glød og fornyet udstråling. Desuden regulerer den hudens fugtprocesser og understøtter hudens genopbyggende kræfter. Den indeholder blandt andet lægeplanterne troldnød og gul rundbælg der aktivere hudens stofskifte.

dr. hauschka 2

Rens // Toner // Olie // Creme // Tint

Clarifying Day Oil

Denne olie er perfekt er til os med en overproduktion af talg. Clarifying Day Oil sender signaler til huden om at mindske talgproduktionen, som ved regelmæssigt brug, vil resultere i en naturlig smuk hud i balance. Dens kombination af gulerod, mandelolie, morgenfrue og neem giver en afbalanceret pleje, der hjælper med at dæmpe betændelsestilstand i huden. Olien hjælper uren og fedtet hud, med at normalisere talgproduktionen, samtidig med at den mindsker store og grove porer.

Olien er en dagolie og det fungere godt. Jeg plejer ellers kun at bruge en olie om aftenen, da de olie er federe og længere tid om at trænge ind i huden. Den kan eventuelt også blandes sammen med din dagcreme, for at gøre cremen mere rig og derved også bruge en mindre mængde af olie, i forhold til hvis den bruges alene. Clarifying Day Oil er meget drøj i brug og utrolig blødgørende for huden. Desuden trænger den relativt hurtigt ind i huden, uden at efterlade den hverken fedtet eller skinnende. Huden blødgøres og føles glat. Dog er jeg ikke så glad for dens duft, der minder mig om katteurin.

Melissa Day Cream

Denne dagcreme dufter dejligt af citronmelisse. Det er en dagcreme af federe slags, dens formel er rig og blødgørende så virker den balancerende på huden. Dagcremen beroliger sart hud og genopretter hudens naturlige balance. Fedtede områder blive matte mens tørre områder får hjælp til at holde på fugten. Cremens sammensætning af citronmelisse, tusindfryd, gul rundbælg, troldnød og gulerod beroliger og normalisere stresset hud mens tapiokastivelse giver en ensartede og mat tint.

Om min hud efterlades mat? Nej det vil jeg ikke sige. Efter denne hudplejerutine er min hud blød, fugtet og velplejet, men den er bestemt heller ikke fedtet at se på, trods ansigtsolie og en relativ fed dagcreme.

Translucent Bronzing Tint

For en solkysset tint. Dette er en flydende bronzer, og ikke en foundation! Den kan anvendes ved at blive blandet i dagcremen eller påføres oven på dagcremen, resultatet er det samme. Bronzernes formel består af glødgivende mineralske pigmenter, olivenolie og et udtræk fra lægeplanterne rundbælg og troldnød. Sammen smelter bronzeren sammen med den naturlige hudtone og giver en let naturlig farve, der på ingen måde overdrives, men blot giver en let og frisk glød. Jeg var selv bange for at bronzeren ville være alt for mørk til mig. Men når den masseres ud i ansigtet, passer den godt til min egen hudtone, der blot liver op og får et let sollyset look.

Alt i alt, hvis jeg ser bort fra oliens duft, så er dette 5 utroligt gode, lækre, effektive og luksuriøse hudplejeprodukter. Det er produkter der alle har en nu og her effekt af dejlig blød og velplejet hud, men som også har en langsigtet virkning, af en hud i bedre balance.

Kender du Dr. Hauschka?

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *