Er Rodial Vit C brightening mask 645 kr. værd?

rodial vit c brightening mask

Ingen tvivl om at jeg knuselsker brandet Rodial. De repræsenterer lækre og luksuriøse skønhedsprodukter af god kvalitet. Produkternes ydre er minimalistisk om end farvestrålende og fristende. Desværre er deres produkter også meget dyre. Jeg har testet mit første produkt fra deres orange Vit C serie; brightening mask. Masken skulle medvirke til en mere jævn, glat og ensartede hud samt give en strålende glød.

Rodial Vit C brightening mask koster 645 kr.

Rodial Vit C brightening mask er en innovativ ansigtsmaske, målrettet trist og kedelig hud. Den indeholder 5 % vitamin C, der virker udglattende på linjer og rynker, og lysende på alderspletter. Desuden indeholder den en unik AHA kombination af 10 % frugtsyre, glykolsyre og mælkesyre, som forfiner hudens overflade og som giver en øjeblikkelig opfriskning samt en forbedret glød. Endvidere er masken beriget med granatæbleekstrakt, som er et antioxidant der virker anti-age og har en beskyttende virkning på huden.

Er masken 645 kr. værd?

Masken skal påføres ansigtet i et tyndt lag, hvilket er meget let at gøre, da masken har en let gel konsistens. Det føles faktisk bare som at creme ansigtet ind i en dagcreme. Rodial Vit C brightening mask dufter skønt af børnetyggegummi. OBS: Man skal undgå både øjenomgivelserne og hårgrænsen. Masken tørre selvom huden ser våd og blank ud. Mens masken er på, oplever jeg hverken prikken, stikken, svigen eller andre former for gener, der ellers kan være i forbindelse med en kemisk peeling. Jeg kan faktisk slet ikke mærke at den er på.

Efterfølgende er huden blevet forfinet. Masken har fjernet nogle ujævnheder i huden, som kan mærkes ved at huden er blevet glattere, men den har langt fra fjernet alle ujævnheder. Overordnede set syner huden mere ensartede i farve og efterlades let stram. Så alt i alt der Vit C masken * som sådan god nok, JEG ville bare ikke selv give 645 kr. for den, for så god synes jeg heller ikke at den er. Dog vil jeg sige at der findes både bedre og billigere alternativer til en AHA maske. Prøv f.eks. Evolvs miracle mask til 245 kr. * eller Ecookings peel maske til 269 kr. *.

Har du prøvet Rodial Vit C brightening mask? Eller bruger du en anden kemisk peelings maske?

Knus Charlotte

Indeholder et eller flere affiliate links, markeret med *.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *