Invisibobble ”I smell like cookie dough”

invisibobble 1

De originale invisibobble er bare bedst. De kopiudgaver som jeg har prøvet har ikke den samme gode kvalitet og holder heller ikke nær så godt som invisibobble gør. Invisibobble er hårelastikker med et flot og praktisk spiralformede design, der både kan holde kraftigt og glat hår på plads. Og så fås de i et vælg af farver! Elastikkerne er kendt for hverken at knække eller efterlade mærker i håret. Sætter man håret op når det er fugtigt vil man selvfølgelig stadig kunne se bølger i håret efter frisuren, men elastikkerne er mere milde end almindelige hårelastikker. Jeg oplever også at kunne se en bølge efter at have mit hår opsat i en hestehale gennem en hel dag. Men markeringen/bølgen er ikke på helt samme niveau som ved almindelige elastikker.

”I smell like cookie dough”

Invisibobble sælges typisk i en tre-pak af ens hårelastikker, men nu har de lavet nogle lidt sjovere udgaver, nemlig de her ”I smell like…” som fås i flere forskellige udgaver, som f.eks. den her ”I smell like cookie dough”. For det første er jeg vild med farvespillet der er i ”I smell like cookie dough” udgaven. Jeg kan godt lide at elastikkerne ikke bare er 100 % ensfarvede, men at der sker noget. For det andet så har elastikkerne faktisk en duft. Om det så lige er cookie dough ved jeg nu ikke, men det er en sød chokoladelignende duft. Duften har faktisk også en meget overraskende godt holdbarhed. Jeg havde en ide om at når jeg åbnede pakken ville de dufte et par dage, for så at blive duft neutrale. Men jeg har da brugt en af elastikkerne i snart et halvt år, og der er stadig duft i, dog en falmet udgave. Og så kan det have års brug også bevidne om selve elastikkens holdbarhed. Jeg har ikke haft behov for at skifte den ud endnu, og jeg har endnu ikke oplevet at en invisibobble elastik er knækket, har I?

Tippet til slappe invisibobble

De her elastikker kan godt miste deres elasticitet og være mere udspilet eftersom de anvendes. Men de kan faktisk gøres så gode som nye, ved at hælde næsten kogende vand ned over dem i en skål. På den måde trækker de sig sammen som var de sprit nye. Vandet skal helst ikke komme helt op og koge, da dette kan have betydning for farven i elastikkerne. Jeg er selv kommet til at bruge kogende vand flere gange uden, at kunne se nogen forskel, men det anbefales at det kun er næsten kogende vand man bruger.

invisibobble 2

Jeg er vild med invisibobble og deres mange farver. Det er virkelig gode hårelastikker som har god holdbarhed.

Har du prøvet invisibobble?

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *