OGX biotin & collagen shampoo og balsam

OGX biotin & collagen

Jeg har ofte kigget på OGX når jeg har været i Matas, da deres produkter har en rigtig lækker udstråling. Biotin & collagen shampoo og balsam er de første produkter, jeg selv har prøvet fra brandet. OGX producere en række forskellige hårplejeserie, der ligger i den lidt dyre ende.

Det skal nok siges, at jeg køber min favorit shampoo i Netto, når den er på tilbud til 10 kr. Så dyrt i den forstand. OGX produkterne er dog ikke dyre end at de fleste kan være med. Shampoo og balsam koster 90 kr. stykket. Flaskerne er store, de indeholder 385 ml. så der er til et godt stykke tid i dem. Når man ser sådan på det, synes jeg faktisk at det er en ok pris.

Thick & Full – Biotin & Collagen

Produkterne i biotin & collagen serien indeholder vitamin B7 biotin, som tilføre håret næring og kollagen der giver håret struktur og volumen. Jeg vil gerne skrive under på, at shampooen giver struktur, men det er på en måde jeg ikke bryder mig synderligt meget om. Min hår føles tykkere på en mærkelig uglet måde. Derudover indeholder de hvedeprotein som tilfører håret fugt og styrke. Derved skulle håret blive tykt og sundt.

Shampooen er tyk – så tyk at det faktisk er hårdt at trykke produkt ud af flasken. Når produktet så er ude viser det sig, at det er en rigtig fin lyselilla-perlemor shampoo. Den skummer godt i håret og det hele er meget nemt og fint at have med at gøre. Balsammen har også et svagt lilla skær over sig, dog er den mere hvid og cremet, som en balsam oftest er. Og så er den betydeligt nemmere at få ud af flasken. Jeg kan huske første gang jeg brugte produkterne, hvor jeg lige havde kæmpet med at få shampooen ud. Jeg gav derfor balsammen et stort pres med det samme, og produkt sprøjtede nærmest ud. Ingen problemer på den front med balsammen.

Men jeg vil så også sige at flaskerne har irriteret mig mere og mere, jo længere tid jeg har brugt dem. De kan ikke rigtig stå på hovedet så produktet kan komme ud mod enden. De gange hvor det er lykkedes mig at få dem på hovedet, er produktet ikke faldet ned alligevel, så det kan sådan set også være lige meget… MEN balsammen giver dejligt blødt hår.

Ikke et match for mig

Jeg vil umiddelbart sige, at serien nok ikke er et match til min hårtype. Jo mit hår bliver rent efter brug, men jeg synes også at det syner utrolig fedtet kort tid efter brug. Normalvis går jeg i bad hver dag, men jeg vasker kun mit hår med shampoo og balsam hver anden dag. Det synes jeg ikke jeg har kunne med dette makkerpar. Men jeg vil hjertens gerne prøve nogle af de andre serier, da de bestemt lyder lækre. Så håber jeg at hårdheden på biotin & collagen shampooen er et enkelttilfælde, og at det ikke gælder sådan for de andre shampooer fra OGX.

Har du prøvet nogle af OGX hårpleje serier?

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *