Palmolive udvider deres gourmet serie

palmolive gourmet

Dette forår, nærmere betegnet i uge 16, udvider Palmolive deres gourmet serie med to nye, lækre og friske dufte. Du husker måske de tre body butter washes med vanilje, jordbær og chokolade der kom frem sidste år? Ellers kan indlægget HER måske hjælpe lidt på hukommelsen.

Det specielle ved gourmet serien er at det er nogle meget cremede shower gels. Som faktisk ikke hedder shower gel men body butter wash. Deres konsistens er super lækker. De er bløde og cremede og virkelig en fryd af smøre koppen ind i, og så er deres fantastiske dufte jo heller ikke at klage over.

De tre body butter washs fra sidste år synes jeg var meget søde, og efter noget tid for søde. Jeg synes de to nye kommer med nogle mere friske dufte, og det er jeg personligt meget fan af. De to har fået navnene henholdsvis Coconut Joy og Mint Shake.

Coconut Joy

Coconut Joy kunne jeg godt have frygtet var lidt kvalm, men det er den ikke, det er en mere frisk udgave af kokosnød end hvad jeg er vant til, der er en anden duft blandet ind over også. Body butter washen indeholder kokos-, mandel- og jojobaolie samt sheanødsmør. Alt sammen rigtig lækkert. Body butter washen renser derfor ikke bare huden, den virker også plejende.

Mint Shake

Denne her er utrolig frisk, ligesom når man tygger første gang på et nyt stykke tyggegummi. Mint Shake er på ingen måde sød i duften den er dejlig frisk! Den indeholder ekstrakt fra mynteblade der sjovt nok giver duften, derudover indeholder den mandelolie, sheanødsmør og glycerin der går ind og plejer og fugter huden. OG det kan vi jo godt lide! Kan vi ikke?

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *