Perfekte forårsdufte fra Philosophy

philosophy grace

Philosophy er netop udkommet med to nye grace dufte, som jeg personligt synes er inkarnationen af forår. Jeg er især forelsket i noterne fra amazing grace ballet rose duften. Alt ved duften udstråler forår. Grace betyder ”nåde” som på anden vis kan beskrives som barmhjertighed og kærlighed. Denne lethed og kærlighed er lige hvad de to nye dufte byder på. De er milde, friske, rene, moderne, drømmende, feminine, blomstrende og yndefulde. Udover at det er to skønne dufte, så er deres ydre også helt perfekt. Falkonerne er minimalistiske, rene og simple. Farverne er holdt på et minimum og matcher indholdet af parfume, der ses gennem den klare glasflakon – så fint. Og for at det ikke skal være løgn, så er begge dufte blevet godkendt af min kræsne kæreste. Han synes de er meget milde.

Amazing grace ballet rose

philosophy grace 2

Philosophy: Much like a ballet, life is a delicate dance requiring flexibility, patience and perserverance. As we continue to learn the choregraphy of compassion and kindness, we experience that living whit grace gives us the quiet strength to move our own rhythm.

Amazing grace ballet rose er min favorit af de to nye skønheder. Duften er let og feminin og spækket med duften af roser. Det er en duft der ikke er for kraftig eller for sød og kvalm. Dens duft er bare blomster i sin reneste og smukkeste form. Igen må jeg lige pointere at det her er den absolut perfekte forårsduft. Simpelthen.

Noterne: lychee, cassie flower, dewy peony, jasmine petals, rose absolute, ambrette seeds, palisandre wood & ballet pink musk

Det er en roseduft med et hint af frugten lychee og en smule musk. Normalt er jeg slet ikke til dufte med mush. Jeg synes de fleste dufte med musk har en snært af gammel svedlugt som man har prøvet af dække med billig parfume. Bestemt ikke noget jeg bryder mig om. Muskduften kan jeg dog slet ikke fornemme ved amazing grace ballet rose duften.

Pure grace nude rose

philosophy grace 3

Philosophy: Grace is effortless and uncomplicated. It’s a hud of warm reassurance, meeting a stranger’s kind eyes and knowing you’re connected to something larger, being there for someone who needs you. Easy, honest, humble – these acts of grace are simple, yet undeniably powerful.

Duften pure grace nude rose har lidt mere kant end amazing grace ballet rose. Det er stadig den blomstret og rosefyldte duft der præger duften. Den er til gengæld en smugle mere syrlig og frugtig og så kan man fornemme musken lidt bedre i denne duft. Musken er helt i baggrunden af duften, så det er ikke et punkt der genere mig. Pure grace nude rose duften er også en skøn forårsduft der er præget af roseduften, et snært af musk og oragneblomst.

Noterne: bergamot, dewy greens, neroli, rose petals NP, rose centifolia FirAbs, orange flower, cedarwood, ambrox & sunkissed musk

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

2 kommentarer

    1. De er bare skønne <3 Jeg kan fortælle at der snart er mulighed for at vinde en af de to dufte på bloggens instagramprofil, hvis du følger med der 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *