Davines more inside har i hvert fald en rigtig god sideeffekt

Jeg må indrømme, at jeg til en start ikke anede hvad dette ”more inside” produkt fra Davines var. Man kan ikke ligefrem sige, at dens ydre røber særlig meget. Sådan ser produktets om end søde ydre ud:

davines more inside 1

På pakken står der: This is a relaxing moisturizing fluid. It’s for straight, controlled look. Er det en hårkur? Et stylingsprodukt? Hvad er det?

Når produktet pakkes op ser det dog noget anderledes ud. Jeg synes lidt af dens ydre charme går af, men til gengæld har indpakningspapiret en illustration. Jeg er vild med hvordan der er kræset for charmerende detaljer. På indersiden står der: The reserch for inner peace and tranquillity is demanding. It’s better to face it whit sleek hair.

davines more inside 2

Hvad er det så?

SÅ denne udgave af Davines more inside er altså en fugtgivende creme til håret, som både blødgører krøller, modvirker krus og giver en let skinnende effekt i håret. Men derudover, så går den samtidig ind og udglatter og fugter håret. Og så må jeg hellere lige nævne at det IKKE er en hårkur, produktet skal nemlig ikke skylles ud igen. Man kan påføre produktet i hårets spidser og længder og gerne i håndklædetørt hår. Efterfølgende virker det faktisk også varmebeskyttende, så du med god samvittighed kan føntørre og style dit hår med varmeredskaber. Det skal dog siges at det også sagtens kan anvendes i tørt hår.

Og mit næste spørgsmål

Hvor meget produkt skal jeg bruge? Og hvordan bruger jeg denne fugtgivende creme? Jeg synes at en klat på størrelse med en ært er passende til mit hår i forhold til længde og tykkelse.

Mit hår efterlades for det første velduftende og dernæst mere kontrolleret og velplejet. Dens duft er lidt gammeldags, men på ingen måde dårlig, det er en klassik god duft. Cremen er af lettere konsistens, som er nem at fordele i håret. Jeg plejer selv at rede håret igennem efter applikation, for at fordele eventuelle rester der ikke er masseret ind i håret.

Davines more inside har en meget positiv effekt

Jeg har selv det problem, at mit hår bliver voldsomt elektrisk i de koldere perioder. Jeg har prøvet meget forskelligt for at komme det elektriske hår til livs, og noget af det bedst man kan gøre for et sådan hår, er balsam, fugtmasker og olie. Men denne more inside relaxing moitrurizing fluid, eller hvad den nu end hedder, har faktisk haft en meget god effekt på mit elektriske hår. Når jeg bruger den er mit hår som sagt mere kontrolleret og det stritter ikke ud til alle sider. Jeg bruger den dog kun i hårets spidser og længer, så mine mange fehår står stadig ud i alle retninger.

Kender du Davines?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

 

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *