Farmacy The Mighties Kit

Farmacy The Mighties Kit 1

Jeg har for første gang testet noget fra Farmacy. Det er Farmacy The Mighties Kit bestående af deres Green Clean*, Honey Potion*, Honey Drop*, Sleep Tight* & Drew It All*. Farmacy er et New York-baseret brand, der kombinerer nyskabende videnskab med rene, lokaldyrkede ingredienser, til at levere farm-to-face hudpleje.

Green Clean – Makeup Meltaway Cleansing Balm

Ved hjælp af papayaekstrakt skaber denne balm-til-olie-formle en luksuriøs skum ved kontakt med vand, for forsigtigt at eksfoliere og forfine huden uden at udtørre. Solsikke- og ingefærrødolier opløser effektivt makeup og urenheder. En revitaliserende blanding af essentielle olier fra lime, bergamot og orange efterlader huden med en ren og frisk følelse. Alt imens Echinacea GreenEnvy (mærkets patenterede og eksklusive plante) fremmer en glat, jævn tone og struktur.

Balmen har en let lys og smuk grøn farve, hvis konsistens er lidt ligesom glasur der ikke er helt tør. Balmen smelter mellem hænderne, den er smidig og let at fordele ud i ansigtet, hvor den fjerner dagens makeup. Når balmen skylles af med vand, omdannes den til en tynd mælkehvid væske, der efterlader ansigtet rent og blødt.

Honey Potion – Renewing Antioxidant Hydration Mask

Denne smukke maske indeholder Glycerin, aminosyrerig Royal Jelly og honning lavet af pollen fra Echinacea GreenEnvy. En behandling der giver intens fugt for at give huden en sund glød. Det er en maske, som jeg længe gerne have ville teste, jeg synes den er smuk og ser indbydende ud i dens farver og design. Og den har overrasket på flere måder. Det er en utrolig dejlig maske, dog dufter den overhovedet ikke af honning, som jeg ellers havde forventet.

Masken er en tyk balm, der smelter som smør i hænderne når den masseres ud i ansigtet. Masken skal masseres i 1-2 minutter. Imens den masseres, varmer den også, hvilket er super lækkert. Samtidig transformeres dens til en hvid creme, som skal sidde på huden i 10-15 minutter. Derefter er den ekstrem nem at skylle af igen. Huden skulle efterlades med en fornyet glød, men det ved jeg nu ikke om den gør. Min hud føles glattere end før, ellers har jeg desværre ingen effekt af den ellers så lækre maske.

Farmacy The Mighties Kit 2

Honey Drop – Lightweight Moisturizer

Ansigtscremen er beriget med et tredobbelt hyaluronsyrekompleks og honning af pollen fra Echinacea GreenEnvy planten. Den luksuriøse gel-creme tilfører huden langvarig fugt og hydrering for et fyldigt og sundt udseende. Det er en letvægts- og hurtigabsorberende blanding af Royal Jelly og gyldne Cupuaçu-smørperler, som indeholder næringsstoffer og aminosyrer, så huden føles blød og smidig.

Denne ansigtscreme kan anvendes både morgen og aften, men jeg fortrækker at anvende den om morgenen, da det er en meget let ansigtscreme og ikke “fed” nok til natten. Cremen er gullig med få gryn i, som opløses når cremen masseres ud. Heller ikke Honey Drop dufter af honning. Den er utrolig let og trænger hurtigt ind i huden og efterlader på ingen måde huden fedtet eller skinnende. Huden efterlades opfrisket og blød på en mild og ikke fedtende måde. Cremen er til dig der ønsker en meget let ansigtscreme. For mit eget vedkomme, måtte den godt virke lidt mere plejende end den gør, den er næsten for let til mig.

Sleep Tight – Firming Night Balm

Dette er en intensiv velduftende behandling, der virker natten over. Det er en tyk og bastant balm/gel som omdannes til en skøn olie-gel, der hjælper med at øge hudens fugtighed og udfylde fine linjer og rynker. Sydafrikansk Acmella Planteekstrakt stimulerer den naturlige produktion af kollagen, for en fastere og mere løftet ansigtskontur, mens C-vitamin giver antioxidantbeskyttelse og afbalancerer hudtonen. Balmen er skøn at anvende, men effekten er ikke imponerende, min hud føles en smule glattere og mere fyldig, men et tilsvarende produkt har betydelig mere effekt.

Drew It All – Total Eye Cream

I The Mighties kittet, var der også en lille prøve på deres øjencreme. En lækker fast øjencreme, der smelter på huden med det samme, så den let kan fordeles ved øjenomgivelserne. Det er en anti-age øjencreme, der giver flere hudplejefordele. Den minimere tegn på stress og træthed. Dens silkeagtig konsistens smelter ubesværet for at frigive sine næringsrige ingredienser til huden. Echinacea Green Envy, alge og hypenekstrakt udjævner fine linjer og rynker, mens hyaluronsyre giver intens hydrering for at forbedre elasticiteten og mindske mørke rande under øjnene. Den ikkeklæbrige formel hjælper med at lindre hævelse og rødme.

Alt i alt er dette en håndfuld produkter, som bare smelter på huden. De er alle skønne at anvende, de føles godt og de ser super godt ud! Mine favoritter må være Green Clean og Drew It All. Dog mangler jeg alligevel lidt mere effect af produkterne.

Kender du Farmacy? Hvilke af deres produkter har du prøvet?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Indeholder et eller flere affiliate links, markeret med *.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *