Once Upon a Time – limited edition

Depend once upon a time limited edition 1

I denne uge har Depend lanceret en ny lille limited edition O2 kollektion bestående af i alt 8 neglelakker. Kollektionen hedder Once Upon a Time, hvilket for mig betyder eventyr og magi. Ser i serien Once Upon a Time? Jeg gør og jeg er vild med den! Generelt elsker jeg bare eventyr.♥ De 8 nye neglelakker er på en måde delt i to; der er fire rene og cremede lakker og fire glitter lakker der matcher den cremede lak, så det er et sæt. De behøves selvfølgelig ikke at skulle buges som et sæt, det er helt op til den individuelle.

”Kollektionen byder på rosa og turkise toner i både rene farver og glitter. Bland, match, og leg! For i eventyr kan alt ske; det er kun fantasien, der sætter grænser.”

Jeg har swatchet lakkerne som sæt, da jeg synes de cremede lakker og tilhørende glitterlak harmonere fantastisk godt sammen.

Once Upon a Time

Depend once upon a time limited edition

Be My Sleeping Beauty (5065) og Stardust Melody (5069) // Buy Me a Unicorn (5066) og Miss TinkerBell (5070) // Pretty Pink Princess (5067) og Cinderella Glow (5071) // Fairy Fun (5068) og Mermaid Kiss (5072)

Åh hvor er jeg bare vild med alle lakkernes navne. De får alle mine tanker hen på skønne eventyr og Disney film. Min absolut yndlings Disney film er Den Lille Havfrue, som kommer til udtryk navnet for i lak nummer 5072; Mermaid Kiss. Så fint altså. Den næsten hvide lak og tilhørende grålige glitterlak er i mine øjne både rene og dystre. De fire lakker i røde nuancer er jeg ret vild med. Der er noget sommerligt og lækre røde bær over dem. Og til sidst er der de to lakker med blå nuancer, som jeg synes har lidt slik/bolsjefabrik over sig.

Depend once upon a time limited edition 3

Jeg er forelsket i glitterlakkerne!

I Once Uopn a Time kollektionen er det især de fire glitterlakker der har overrasket mig meget positivt. For det første giver de fuld dækning, jeg havde ellers troet at den cremede matchende lak skulle under glitterlakken for bedst effekt, men da jeg prøvede glitterlakkerne alene var det en meget positiv overraskelse. For det andet giver glitterlakkerne ikke en rug overflade på neglen, som mange neglelakker med glitter i ellers gør. For det tredje så er de rent faktisk nemme at fjerne igen, hvilket glitterlakker ellers aldrig er. Det plejer at være en strid kamp at fjerne sådanne neglelakker igen. Men det sjove er, at der faktisk ikke er spor af glitterstykker på vatrondellen når jeg fjerner glitterlakkerne. Det har jeg undret mig meget over.

Glitteret i glitterlakkerne har noget smukt holografisk over sig, hvilket jeg ikke selv har oplevet på neglene før, men jeg er lynhurtigt blevet vild med effekten! Jeg har dog ikke kunne fange holo effekten på kamera, ellers ville jeg gerne have vist det til jer. Jeg synes personligt at disse glitterlakker er nogle af de smukkeste neglelakker jeg længe har prøvet!

Så alt i alt en skøn kollektion. De cremede lakker er meget almindelige neglelaksfarver, det er kun lige hvis du mangler en bestemt nuance. Ellers vil jeg stærkt anbefale at du prøver en eller flere af glitter lakkerne – de er fantastiske. ♥

Skal du nå at have fat i nogle af de smukke lakker?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *