Ret op på sommerens skader med Hårklinikken

Hårklinikken 1

Hårklinikken 2

Efter en sommer med masser af sol, varme, salt- og klorvand, kan mange opleve at håret bliver udpint, tørt og glansløst. For at rette op på disse skader har Hårklinikken flere plejende produkter, som er fremstillet af ingredienser af højeste kvalitet og så er de uden farve og parfume, samt andre stoffer der kan forstyrre hovedbundens sundhed. En sund hovedbund er nemlig nøglen til et smukt hår af god kvalitet og glans. Hårklinikken fokusere altid, som det primære, at genoprette sundheden i hovedbunden.

Men for lige at kommet tilbage til de skader som sommeren kan have medført på håret, så vil jeg i dag fortælle om fire udvalgte produkter. Et såkaldt SOS-kit. De fire produkter består af deres Balancing Shampoo, Daily Conditioner, Hair Mask og Hair Hydrating Creme.

Balancing Shampoo

Denne shampoo er baseret på et udtræk af sennepsfrøolie, der blandt andet afhjælper knækket hår og spaltede spidser. Dens milde formel er med til at rense og genoprette pH-balancen i hovedbunden. Shampooen er ikke særlig drøj i brug, den skal arbejdes godt ind et øjeblik før den når omkring hele hårarealet. Derudover er det en ret tynd en af slagsen og den skummer ikke sådan rigtig op. Efterfølgende føles mit hår meget (!) rent, som om alt stylingsprodukt, olie, alt, er fjernet.

Daily Conditioner

Balsammen skulle markant forbedre hårets blødhed, elasticitet og glathed. Det synes jeg så ikke at den gør. Dens indhold af avocadoolie og aleo vera ekstrakt skulle tilføre håret glans og fugtmætte det, uden at tynge håret. Jeg oplever ingen egentlig effekt af balsammen, jeg synes ikke at mit hår kommer til at føles blødere eller glattere af at havde haft balsammen i håret. Men til gengæld, så gør balsammen mit hår nemmere at rede ud, i forhold til hvis der ikke var balsam i.

Hair Mask

Denne hårmaske er især god til tørt og beskadiget hår, hvilket også er derfor, at den er en del af dette SOS-kit. Maskens unikke formel tilfører hårstråene sine naturlige, intens fugtgivende ingredienser, som forsegles i hårstrående så det beskyttes mod fremtidige skader og brud. Masken er baseret på abyssinsk olie kombineret med plejende og nærende quinoa, olien-, avocado- og jojobaolie samt hørfrøekstrakt. Masken kan også anvendes som en leave-in kur til håret.

Modsat balsammen så virker denne hårmaske blødgørende på mit hår, men på et niveau jeg tænker en balsam skulle kunne klare. Jeg synes ikke at masken giver nok i forhold til at det er en maske, men den giver noget mere end balsammen. Efterfølgende når håret er tørt, føles det som om jeg har en fed creme i håret, som ikke vil trænge ind i håret. Det er ikke en følelse jeg er særlig stor fan af. Mit hår føles fedtet, men uden at se fedtet ud. Øv…

Hair Hydrating Creme

Dette er en creme som skal i håret efter du har været i bad. Leave-in cremen hjælper blandt andet med at beskytte håret mod varmeskader fra stylingsredskaber. Cremen virker nærende og fugtgivende på håret med sit indhold af ikke-fedtende abyssinsk olie og økologiske olier fra argan og solsikkefrø. Ved kontinuerligt brug vil cremen forøge hårets fylde, glans og elasticitet. Cremen er meget drøj i brug. Der skal kun en mængde på størrelse med en ært det at fordele ud i hårspidserne. Bruges mere skal der arbejdes godt og i noget længe tid med cremen i håret. Jeg oplever at den trænger fint ind i håret, den efterlader det så man kan ane at der er noget i håret, hvis man køre en hånd ned over håret, men ikke på en fedtet måde.

Alt i alt har jeg altså ikke været specielt glad for bruges af disse produkter. Jeg synes ikke af hverken balsammen eller hårmasken virker tilfredsstillende.

Hvordan har dit hår det efter sommeren? Kender du Hårklinikken?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *