Giv Slip & Hold Ud // Boganmeldelse

giv slip amy daws

Mangler du en god bog at gå efteråret i møde med, så er min varmeste anbefaling Harris Brothers serien. Jeg har selv lige læst de to første bøger i serien og kan slet ikke vente til resten af serien udkommer på dansk.

Giv Slip og Hold Ud er de to første bøger i Harris Brothers serien af Amy Daws. Harris familien er en fodbold familie i topklasse. Faren er træner og brødrene spiller alle på højt plan. Og så har jeg aldrig før vist interessere for fodbold, før jeg havde næsen i disse bøger.


GIV SLIP


  • Titel: Giv Slip
  • Serie: Harris Brothers
  • Forfatter: Amy Daws
  • Forlag: Flamingo Books

Bagsidetekst

24-årige Indie Porter har aldrig haft en kæreste – eller været i seng med nogen for den sags skyld. Men nu skal der ske nogte. Hun skal bare lige finde den rigtig fyr, som hun kan have den perfekte nat sammen med, inden hun finder den store kærlighed.

Camden er slet ikke den rigtige fyr til det formål. Jo, Indie er tiltrukket af den højre, lækre fodboldspiller med de kække kommentarer, men et forhold vil være umuligt. Hun er hans kirurg, og han har kurs mod operationsbordet efter en knæskade, der kan koste ham hans karriere.

Der er noget ved Indie, som Camden ikke kan få nok af. Han kan være sig selv og vise sin usikkerhed sammen med hende. Han har aldrig haft svært ved at møde piger, men han har aldrig prøvet at falde for nogen. Før nu.

Giv Slip er en sexet, sjov, sportsromance om at forelske sig i den helt forkerte og finde modet til at give slip på sin frygt.

Hvad synes jeg om Giv Slip?

Giv Slip lød som en bog lige for mig. Allerede da jeg havde læst bagsideteksten var jeg solgt. Jeg kan rigtig godt lige vores hovedperson, Indie Porter, hun er vildt sej. Modstanderen, Camden Harris, er beskrevet som mega lækker, men jeg synes nu han var en tand for meget allerede i første kapitel. Og så er han meget hurtigt meget besidderisk overfor Indie. Men jeg må da også indrømme at det er Camden jeg hepper på. Giv Slip er fortalt fra både Indies og Camdens synspunkt, man skiftes til at følge dem imellem kapitlerne. En anden ting jeg rigtig godt kan lide ved disse bøger er, at kapitlerne ikke bare hedder 1, 2, 3 og så videre. Nej kapitlerne har faktisk også fået hver sin overskrift.

‘Sådan skal ingen mand få mig til at reagere, uanset hvor hot han er.’ – Indie Porter 

En ting der er meget oppe for tiden er sexchikane, og jeg synes faktisk at dette emne bliver berørt rigtig meget i Giv Slip. Små kommentarer fra Doktor Prichard er for meget. Han er en ulækker gris.

Giv Slip er rigtig meget en kliché. Ikke ment på en negativ måde, for det er en smadder god bog. Men jeg havde ligesom en ide om bogens store træk, som også blev til en realitet: møde, forelskelse, en stor misforståelse efterfulgt af lykkelig slutning – kliché. Men alt det indimellem gør den så meget værd at læse!

Camden lover at tage Indies mødom, når han er ude af hospitalet. Men pludselig er tanken om én nat med hende ikke nok, og han vil have lavet lidt om i deres aftale, som giver ham 5 dage.

‘At lave kaffe til en pige er stort set det samme som at gå ned på knæ – hvilket jeg ikke engang ville overveje.’ – Camden

Og den kaffe har bare en kæmpe og dybere betydning for bogens plot! LÆS DEN!


HOLD UD


  • Titel: Hold Ud
  • Serie: Harris Brothers
  • Forfatter: Amy Daws
  • Forlag: Flamingo Books
Bagsidetekst

Tanner er svoger til Belles bedste veninde, så da han ringer og beder om hjælp, kommer Belle modstræbende den øretæveindbydende fodboldspiller til undsætning.  Dagen efter flyder aviserne over med billeder af Belle og en nøgen Tanner.

For Tanner er det bare endnu en skandale, men hans fodboldklub har fået nok. Hvis ikke han retter op på sin opførsel, får han sparket. Belle kommer også i problemer, fordi sladderen truer det prestigefyldte hospital, hvor hun arbejder som kirurg.

For at redde situationen må Belle og Tanner udgive sig for at være kærester, selvom sandheden er, at de dårligt kan udstå hinanden. Det er kun midlertidigt, og hvad er det værste, der kan ske? Forelskelse? Næppe.

Men jo mere de lærer hinanden at kende, jo svære har de ved at modstå den tiltrækning, der opstår mellem dem. Og jo sværere bliver det bare at lade som om…

Hold Ud er en underholdende og sexet romance om forelskelse, misforståelser og om at turde sætte alt på spil.

Hvad synes jeg om Hold Ud?

Harris Brothers serien består af selvstændige bøger der kan læses hver for sig, men jeg fortrækker altid at læse sådanne bøger i rækkefølge alligevel, da der oftest drages paralleller til foregående bøger. Det samme gælder her. Derudover skulle jeg lige have en dags “ro”, fra jeg afsluttede Giv Slip, til jeg startede med Hold Ud. Den første bog skulle lige have lov til at synke sig. Og faktisk var en dag ikke rigtig nok. Når det er i samme univers og personer, man allerede har mødt og kender fra forrige bog, er det svært lige at få en anden vinkel på historien. Men i hvert fald så handler Hold Ud om Tanner Harris, der er tvilling til Camden, og om Belle der er bedste veninde til Indie. To personer vi ellers mødte som meget flirtende over for hinanden i Giv Slip. Men hvad skete der så imellem dem, for at de nu hader hinanden? Det finder vi ud af i Hold Ud. Men hold op hvor matcher Tanner og Belle faktisk virkelig godt hinanden!

‘Gareth slår en stor latter op. “Ja. Endelig! En kvinde, der ikke er bange for at sætte dig på plads.”’

Det tog lidt længere tid før Hold Ud rigtig fangede mig, det var først omkring 100 sidder inde. Men derefter kunne jeg heller ikke slippe bogen før den var læst færdig!

‘Tanner Harris og jeg er på så mange planer som olie og vand. Men hvis man ryster os rigtig hårdt, så bobler og bruser og strømmer og hvirvler vi rundt og blandes med hinanden. Vi danser.’ – Belle

Hold ud er også en vildt god bog, som for mit vedkomme endte i et stort latterbrøl!

Hvad er på din læse liste i dette efterår?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget bøgerne til anmeldelse og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *