Peter Thomas Roth Glycolic Solutions

Peter Thomas Roth Glycolic Solutions 1

De seneste produkter, som jeg har testet fra Peter Thomas Roth er hans Glycolic Solutions serie. Det er en ”syre” serie, der alle indeholder glykolsyre, som er en AHA syre, der forbedre hudens tekstur og udstråling. Glykolsyre er den mest lavmolekylære AHA-syre, med bedst gennemtrængelighed gennem hudens hornlag. Glykolsyre er en kemisk peeling, der nedbryder døde hudceller. Store poreåbninger og uensartede hud afhjælpes, for at den kommer til at fremstå mere ensartede, glat, levnede og klar. Imens hudens yderste hudceller nedbrydes, bliver hudens naturlige fornyelse nemlig fremskyndet nedefra, for en friskere og yngre hud.

Peter Thomas Roth Glycolic Solutions serien indeholder tre produkter; 3 % Glycolic Solution Cleanser, 8 % Glycolic Solution Toner samt 10 % Glycolic Solution Moisturizer. Og selvom disse tre produkter er i en og samme serie, vil jeg ikke anbefale at du anvender dem i en samlet hudpleje rutine, da dette bliver for voldsomt for huden. Jeg selv bruger ansigtsrensen ca hver anden dag om aftenen, toneren 2-3 gange om ugen og cremen også gerne om aftenen. Og det fungerer rigtig godt for min hud. Jeg kan se at hun hud den trives godt med glykolsyren. Dog gælder det om at lytte til hvad din hud fortæller dig, og respektere når den behov for en pause. Generelt når det kommer til produkter der indeholder syre, AHA og/eller BHA, så skal huden vende sig til det.

3 % Glycolic Solution Cleanser

Ansigtsrensen er en eksfolierende en af slagsen. Den renser huden og har en udglattende effekt på fine linjer og rynker. Den giver en mere ensartede, ren og klar hudtone, minimere poreåbninger og giver en mat finish uden at virke udtørrende på huden. Hovedingredienserne er Glykolsyre (AHA), Pro Vitamin B5 (Panthenol) der nære og fugter huden samt Arginin (aminosyre)/Allatonin der beroliger, blødgør og balancere huden.

Rensen er duftneutral og mere behagelig i brug end jeg havde forventet. Den skummer godt op og efterlader huden med en glat og poleret overflade. Jeg selv oplever ikke at min hud efterlades mat.

8 % Glycolic Solution Toner

Også denne toner eksfolierer hudens for en bedre tekstur, minimerer fine linjer og rynker samt porer for en mere ensartede hudoverflade og hudtone. Og det gøres på en ikke udtørrende måde, da huden føles fugtet og med en forbedret udstråling. Hovedingredienserne er Glykolsyre (AHA), Troldhassel der virker astingerende og rensende, Allantoin, Kamille og Aleo Vera der alle virker beroligende, fugtgivende og fugtbevarende samt Sodium PCA der også virker fugtgivende, fugtbindende og styrkende.

Toneren indeholder lidt mere glykolsyre end rensen og virker også mere effektivt end rensen. Den kan godt prikke lidt på hudens overflade. Efter at have masseret produktet ud i ansigtet, med en vatrondel, føles huden lidt stram. Jeg anbefaler derfor også en god fugtgivende creme efterfølgende. Jeg oplever især god effekt i forhold til en forbedret og mere ensartede struktur.

10 % Glycolic Solution Moisturizer

Peter Thomas Roth Glycolic Solutions 2

10 % Glycolic Solution Moisturizer er en fugtighedscreme til dagligt brug med 10 % glykolsyre. Cremen giver øjeblikkelig udstråling og en mere ensartede hudtone der er mere frisk og mere fugtmættet. Samtidig med at glykolsyren peeler huden og giver en forbedret hudtekstur og minimerer porer, linjer og rynker. Hovedingredienserne er Glykolsyre (AHA), Arginin (aminosyre) der beroliger og balancere huden, Aleo Vera der virker fugtgivende, fugtbevarende og beroligende samt Vitamin A og E der er gode antioxidanter.

Det er en super lækker creme, der er meget cremet og fed. Også cremen kan godt prikke en lille smule på de mere sarte hudområder, dette aftager dog hurtigt igen. Og det er noget jeg oftest oplever, når jeg anvender cremen efter at have brugt 8 % Glycolic Solution Toner. Men igen – huden skal vende sig til brugen af syre, så det er med at gøre det i små trin og optrappe brugen og hyppigheden. Cremen trænger hurtigt ind i huden og efterlader den fugtmættet. Jeg havde forventet at min hud ville rødme når jeg brugte cremen, men det sker ikke, hvilket er meget godt. Cremen kan anvendes til dagligt brug, både morgen og aften, men lyt til din hud og respekter hvis den siger fra, og hold så en pause og brug produkterne mindre hyppigt. Både cremen og toneren har en “sprittet” duft, men ikke en duft som jeg er ubehagelig.

Jeg oplever at min hud trives rigtig godt, efter at jeg har integreret trioen i min hudpleje, også selvom det er lidt ad gangen. Jeg oplever at min hun er blevet pænere, mere ensartede og har fået en bedre udstråling og færre urenheder. Sammen med trioen, bruger jeg meget fugtgivende og milde produkter, for ikke at overbelaste min hud, og det fungere super godt.

Mit vigtigste budskab, når det kommer til produkter med AHA og/eller BHA, kan ikke siges nok:
Lyt til din hud!

Peter Thomas Roth forhandles hos Matas, Magasin og Boozt.com.

Har du prøvet nogen af Peter Thomas Roth Glycolic Solutions produkterne?

Kærligts Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg