Peter Thomas Roth event

Magasin-Hero-Banner_Masks_1440x550px_72dpi

Billedet er lånt fra Magasin

Tilbage i december måned deltog jeg i mit første bloggerevent. Har du endnu ikke læst om min knap så gode og nærmest ubehagelig oplevelse, kan du læse indlægget HER. Jeg fik i går mulighed for at deltage i andet event, med et andet PR bureau. Jeg takkede ja, da det umiddelbart virkede mere hyggeligt og mere stille og roligt, i og med at der heller ikke var lige så stor deltagerrate som ved mit første åbent-hus-event.

Den samlede oplevelse var også 100 gange bedre!

Altså da jeg var nået der ind… Turen dertil startede nemlig lidt uheldigt.

Jeg startede min tur til København, ved at gå ned til min bil i god tid, så jeg ville have god tid til at finde en parkeringsplads på stationen og fylde penge på mit rejsekort, uden at skulle stresse. Min bil var så dybfrossen, at jeg langt fra havde fået al isen af efter 10 minutter. Jeg kunne simpelthen ikke få isen af indersiden på forruden. Jeg panikkede og måtte løb tilbage for at tage min cykel og træde til i pedalerne ned til stationen (heldigvis ned af bakke) ellers havde jeg aldrig nået det!

Jeg nået ned til stationen for at tage det planlagte regionaltog mod København. Toget mod storbyen, før mit, blev 5 minutter forsinket så det kørte på samme tidspunkt som det tog jeg skulle med. Derfor blev mit tog også næsten 10 minutter forsinket. Jeg valgte så at tage toget før regionaltoget, for at komme til den tid jeg havde planlagt. Og heldigvis for det! Regionaltoget som jeg skulle have været med, havde nemlig en fejl de skulle lave på stationen før det kørte videre, det endte med at blive aflyst og så var jeg i hvert fald ikke nået med til eventet.

Men jeg nået derind og fandt stedet 10 minutter før det begyndte.

Jeg vil ærligt indrømme, at jeg tog mod København med lidt ondt i maven. Jeg var bange for at dette event ville være en lige så stor fiasko som mit første. Jeg talte mig selv lidt ned, ved at fortælle mig selv at der ikke kom lige så mange og at det ville være en helt anden type af event. Ved gårsdagens presseevent, blev jeg inviteret på morgenmad og lækkerier samt præsentation af PR bureauets nye brand, Peter Thomas Roth.

Morgenmad og lækkerier

Peter thomas roth event 1

Først blev vi budt velkommen og så var der ellers linet op, med en lang række af morgenmad og lækkerier. Der var alt fra juice, til nybagte lune boller og til de lækreste chokolademuffins pyntet med guldglimmer.

Peter Thomas Roth

Peter thomas roth event 2

Når men grunden til at jeg kom til København, var for at høre om ham her Peter Thomas Roth og de 34 produkter der er blevet lanceret herhjemme i lille Danmark. Peter Thomas Roth, også kendt som the Kind of masks, og det er selvfølgelig på rund af hans masker. Han har også mange andre slags produkter, som alle er af high end skincare, hvor prisen også følger med deropad. Han startede faktisk fordi han som ung slev led af akne og derfor ville hjælpe andre på rette vej med de rette produkter. Senere har han udviklet produkter til en lang række af hudplejebehov.

Hans akne-produkter er dog ikke blevet lanceret i Danmark, da sådanne produkter i Danmark anses for at være et lægemiddel, og derfor ikke må udbydes. Det betyder ikke at man ikke kan bruge nogle af hans andre produkter i kampen, f.eks. Irish Moor Mud og Cucumber De-tox serierne.

Sortimentet der udbydes er ret stort og super spændende, jeg glæder mig i hvert fald til at prøve nogle af hans produkter. Jeg vil starte med blandt andet at teste hans masker og retinol fusion PM eye cream. Dem skal I nok komme til at høre nærmere om på et senere tidspunkt. ♥

København er en smuk by!

Peter thomas roth event 3

Til slut vil jeg sige at København er en fantastisk smuk by. I får lige lidt af mine turist-i-bus-billeder. Jeg er langt fra kendt i København og har kun været på meget få turistbesøg. Men ved at køre lidt i bus har jeg set rigtig mange ting. Desuden giver det en helt ny forståelse for hvor alting ligger placeret. Det er ikke så svært at finde rundt som jeg altid har troet. Så længe rejseplan appen virker – og busserne fortæller hvad næste stop hedder.

1000-tak for en god oplevelse, nu ”tør” jeg godt at deltage igen en anden gang!
Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har deltaget i et PR event og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

5 kommentarer

  1. Ej, hvor godt at det var en god oplevelse denne gang. Jeg har prøvet maskerne (sådan et mini-sæt) og jeg kan rigtig godt lide dem. Undtagen den orange, som er lidt for intens eksfolierende til min hud.

    1. Ja det var rigtig dejligt! <3
      Det er pudsigt at du synes det, jeg har nemlig hørt flere sige, at det er favorit masken 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *