Depend SS18 Studio 54

depend studio 54

I sidste uge blev Retro Glam O2 lakkerne lanceret, og i denne uge er det kommet til forårets klassiske minilakker; Studio 54. Serien indeholder både cremede, metalliske og glimmer neglelakker i en række af skønne farver. Der er både de lidt kraftigere farver, men de fleste er lyse, og lette – og passer til det skønne forår. Elsker I ikke også bare foråret? Jeg synes foråret er en skøn tid: Det bliver lysere, grønnere, der kommer skøn fuglesang og alt og alle bliver bare gladere.

Depend SS18 Studio 54 swatches

studio 54 depend ss18

På billederne har jeg som altid brug to lag lak. Ved de tre glimmer lakker har jeg dog kun brugt ét lag, læs længere nede hvorfor.

Først og fremmest er jeg utrolig imponeret over Studio 54 kollektionen. Jeg har ikke bare en eller to favorit lakker, jeg har hele 11 ud af 12. Det er første gang det er sket. Så det er nemmere at sige hvilken én jeg ikke er så vild med, og det er den gule lak nr. 541. Generelt synes jeg at gul er fantastisk flot farve, den er bare ikke så godt et match på mine negle desværre. Derudover er jeg især vild med tre af de metalliske lakker, nr. 544, 545 og 546 de er intet mindre end gude smukke på. Ikke for det, de mange cremede farver er også skønne.

I forhold til de tre glimmer lakker nr. 548, 549 og 550 så kommer der ikke særlig meget glimmer på hvis jeg maler lakken på som jeg normalt gør. For at få mest glimmer på neglen er tippet simpelthen bare at duppe penslen på neglen og dermed afsætte glimmeret. Er i ikke også bare vilde med 549? Jeg synes stjernerne er fantastiske.

depend studio 54 nr. 549

Depend SS18 Studio 54 nr. 549

Depends pensler

Derudover vil jeg lige sige, endnu en gang, at jeg er fan af Depends pensler. De har simpelthen den bedste udformning en neglelakspensel kan have; tilpas i størrelse og elasticitet og vigtigst af alt den runde ende. Man kan få neglelakker der er meget dyre end Depend, men hvis penslens ende er firkantet bliver applikationen bare ikke lige så pæn – selvom lakken er dyr og fancy. Og ja Depend lakkerne er billige, men på den måde kan man også bedre tillade sig at købe en eller flere af sæsonens nye farver. Hver gang vi rammer en ny sæson og en ny kollektion. Desuden kan man tillade sig at smide de gamle ud. Jeg synes personligt ikke, at Depend lakkerne er så dårlige som jeg hører flere sige. Jeg synes de har en fin kvalitet til prisen, og igen, så kan man tillade sig at forny noget oftere. Selvfølgelig findes der bedre neglelakker, men de har altså også en noget anden pris.

Lakkerne forhandles i Bilka fra uge 6 til 25 kr. stykket.

Hvilken farve fra Studio 54 er din favorit? Er du bruger af Depend eller foretrækker du et andet mærke?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *