Ny Wet Brush fra Fan Palm

fan palm wet brush

Jeg har tidligere testet en af hårbørsterne fra Fan Palm, dog uden den store begejstring. Men nu har de lavet en ny hårbørste, en Wet Brush, som jeg nu også har testet. Wet Brushes er sådan set den eneste form for hårbørster som jeg bruger. Jeg reder altid mit hår igennem når jeg har været i bad, og så kan en Wet Brush også bruges i tørt hår.

Den nye Fan Palm Wet Brush er god. Men klart bedst i vådt hår. Den reder det godt igennem, jeg føler virkelig at mit hår bliver redt godt. Den kan godt være lidt stram at rede igennem håret, men det er fordi den har så mange børstehår, der også sidder tæt, som omslutter rigtig meget hår på en gang. Men hold op hvor reder den det grundigt!

I forhold til tørt hår, især når håret også er lidt filtret efter at have rodet rundt i sengen i en hel nat, så synes jeg ikke at den er særlig god. Eller behagelige at anvende for den sags skyld. Der er simpelthen for mange tætsiddende børstehår til at den fungere i tørt og filtret hår. Så denne Wet Brush er i mine øjne kun til vådt hår. De andre jeg har haft har ellers fungeret fantastisk i både vådt og tørt hår.

TIP: I forhold til vådt hår, så er det en god ide at have redt håret igennem inden du går i bad. Hvis du f.eks. har touperet håret og vasker det, er det ikke specielt rart at rede håret vådt efterfølgende.

Endelig bedømmelse: Den reder håret rigtig godt igennem, men er bedst i vådt hår. Selvom den er god nok, så fortrækker jeg stadig HH Simonsens Wet Brush, der stadig topper listen over hårbørster.

Kender du Fan Palm?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *