Colour refresh – autumn red

colour refresh 1

Jeg har længe gerne ville prøve en af Maria Nilas colour refresh farver; autunm red. Colour refresh er en blødgørende hårkur, som også indeholder farvede pigmenter, der skulle holde i håret i op til 10 hårvaske. Jeg synes det er rigtig smart, da det er hårfarve uden alle de her modbydeligte lugte. Colour refresh dufter faktisk rigtig godt – men det gør alle produkterne fra Maria Nila, denne her dufter dejlig frugtigt. Desuden farver hårkuren på en ikke-skadelig måde.

Det er en god måde, hvorpå man se om en eventuel ny hårfarve vil klæde en, inden man farver det rigtigt. Jeg har aldrig rigtig gjort mig i hårfarve, jeg er nemlig rigtig glad for min naturlige hårfarve, og ser derfor ikke nogen grund til at skulle afvige fra den. Før jeg begynder at blive gråhåret.

Autumn red – efterårs rød

colour refresh 2

Farven afspejler rigtig godt farvens navn. Mit hår får nemlig den her rigtig fine efterårs-rødlige-varme-kastanje-farve. Autumn red er en af de mørkere farver i hele colour refresh sortimentet. Da jeg er mørkhåret er der mange af farverne, som ikke vil kunne ses i mit hår. Jer med lyst hår er heldigere hvad det angår, og har større mulighed for at lege med de mange farver. Men jeg synes at autumn red klæder mig, den giver et let rødligt skær, som på ingen måde er for meget.

I forhold til holdbarheden, så forsvinder det mest intense af farven allerede efter første hårvask. Derefter forsvinder det stille og roligt. Jeg havde et let rødligt skær i over en uge, men det var kun til jeg vaskede mit hår første gang, at det var så rødt og intenst som på billederne herunder.

colour refresh 3

Det ser voldeligt og blodigt ud under selve farveprocessen, men det er heldigvis ikke værre end rød farve.

Sådan gør du

Det er meget nemt. Der følger handsker med, som man gør klogt i at bruge. Efter nyvasket og håndklædetørt hår, masseres en god og passende mængde produkt ind i håret, som skal sidde i 3-10 minutter. Det gør ikke noget at det sidder længere, du skal huske på, at det også er en hårkur. Derefter skal det skylles godt ud af håret.

Det bedste af det hele er faktisk hvordan håret føles efterfølgende. Når det er føntørret og redt ud, føles det som kommer man direkte fra frisøren, det er vildt lækkert. Jeg synes det sjældent, for at sige aldrig, at jeg kan opnå den følelse i håret. Der er bare noget specielt over håret, når man kommer fra frisøren. Så colour refresh er også en fantastisk hårkur!

Ulempen ved colour refresh!

Ulempen ved det her røde stads er, at ALT bliver rødt! Jeg havde franske negle på det tidspunkt, som fik et rødligt skær på tipperne – øv. Selvom jeg havde handsker på, havde jeg dem af i de 10 minutter, hvor jeg lige hurtig ville rodet op i håret uden handsker, og selvom jeg vaskede hænderne direkte efter blev de røde. De hvide klinker på badeværelset fik røde streger, gulvet blev rødt, håndklædet jeg tørrede håret i efterfølgende blev rødt. Sååå der var lige lidt rengøring til mig bagefter…

Har du prøvet nogle af Maria Nilas colour refresh?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *