Nem makeupfjerning kun med vand

glov

Ved at anvende produkter som dem fra Glov, kan du spare en masse makeupfjerner og vatrondeller. Glov har mange spændende produkter, og ikke kun i disse klude. De har både makeupbørster, skrubbehandsker, hårbørster, hårbånd, sågar lidt til børn. Men en af de produkter de er mest kendt for, kan ikke kommes udenom at være disse bløde, bløde klude til at fjerne makeup med. Og så kan de endda fås i mange udgaver og farver rettet mod forskellige hudtyper. Og det er da også sådanne jeg vil fortælle jer om i dag.

Glov makeup remover

På billedet ovenover ses tre forskellige typer af makeupfjerning: de små lyserøse ”vatrondel-erstatninger” også kaldet Mood Pads, den lille Quick Treat til en finger og de store On The Go handsker til hånden. Fælles for dem er at de er super bløde, og super nemme at anvende, de skal blot gøres våde med vand og derefter masseres rundt i ansigtet for at fjerne dagens makeup. Og så kan de jo anvendes igen og igen og igen. Mood Pads kan anvendes op til 500 gange før de bør udskiftes og de andre typer kan anvendes ca. 3 måneder før de skal udskiftes. I forhold til prisen synes jeg at det er rigtig fint. De skal selvfølgelig vaskens en gang imellem, jeg plejer selv at skylle dem godt igennem efter brug og hænge dem til tørre, og så vasker jeg dem i en vaske pose når der skal vaskes.

Kludene er baseret på avanceret mikroteknologi og indeholder fibre, der er op til 30 gange tyndere end en bomuldsrondel. Disse har fantastiske elektrostatiske egenskaber, der absorberer makeup, snavs og overskydende olie som en magnet.

Moon Pads: Disse ligner vatrondeller og kan sådan set anvendes på samme måde, bare uden makeupfjerner. De kan brudes til hele ansigtet, så som sådan er det nok nemmere at anvende On The Go modellen, hvis hele makeuppen skal fjernes. Når det så er sagt så er disse rigtig gode til sensitiv hud kontra almindelige vatrondeller, da de er så uendelig bløde mod huden.

Quick Treat: Disse er skønne at have med i håndtasken. Er man på vej til fest og himlen lige pludselig åbner sig, kan denne nemt og mere præcist fjerne eventuelle uheldigheder.

On The Go: Den store renseklud der nemt fjerner makeup uden brug af sæbe. Kan anvendes både på ferie men også sagtens til hverdag. Fjerner let og smertefrit dagens makeup, inklusiv mascara. Kluden er dejlig blød og behagelige at bruge.

De er gode men…

Har jeg haft meget makeup på, kan jeg godt finde på at tørre mit ansigt over med en omgang micellar water, for lige at tage resterne. Det kan især godt drille med at få al mascara væk. Men de tager langt størstedelen. Det skal lige siges at det smarte og miljøvenlige går lidt af igen, hvis man her bruger en almindelig vatrondel. Heldigvis er der mange der laver genanvendelige vatrondeller, gå f.eks. bare i Normal og kig.

Bruger du genanvendelige alternativer?

Knus Charlotte

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *