Glædelig 21. december – Vind ansigtsmasker fra evolve

evovle ansigtsmasker

Glædelig 21. december!
Dagens præmie

Den 24. december er nu meget tæt på og slutspurten er så småt i gang. Dagens præmie består af to ansigtsmasker fra evolve. Det er deres miracle mask 60 ml. og en af deres bestsellers; radiant glow mask 60 ml. til en samlet værdi af 498 kr. Jeg har efterhånden prøvet en del fra evolve, og deres produkter dufter stort set altid skønt. Radiant glow masken dufter af chokolade og så kan jeg ikke helt placere miracle masken, måske det er ingefær jeg synes den dufter af? Om ikke andet så skal jeg have dem testet og lavet et blogindlæg.

Deltag i konkurrencen ved at:
  • Skrive en kommentar i kommentarfeltet til dette indlæg
  • Forøg dine vinderchancer ved også at deltage på min facebookside og på min instagramprofil

Vinderne for 1.-12. december trækker jeg og offentliggør her på bloggen den 16. december. Vinderne for 13.-24. december trækker jeg og offentliggør den 28. december. Vinderne vil blive kontaktet af mig. Konkurrencen gælder for danske adresser.

Held og lykke!

Julekram fra Charlotte

Præmien er sponsoreret. Der skal derfor også lyde et kæmpe tak til sponsor af dagens præmie, for at muliggøre denne julekalender. Jeg er dybt taknemmelig for at kunne forkæle mine følger i her i julen.

Relaterede indlæg

41 kommentarer

  1. Glædelig 21.december, snart weekend og mod lysere tider!
    Ansigtsmasker fra Evolve – juhuu elsker jeg, især i de lange vintermørke aftener.-)
    Hilsner til dig fra mig!

  2. Det vil være så lækkert til min hud, da jeg har normalt tør hud og det forværres i vintertiden. Håber at jeg bliver den heldige vinder og kan pleje min hud med en god omgang maske

  3. WAUUUW!! Det er jo den aller fineste præmie…. Hvor ville det bare være fantastisk at blive den meget heldige Jeg krydser i hvert fald fingrene ALT hvad jeg kan og håber på en masse juleheld

  4. Jeg har altid haft problemhud, så måske at dette kan redde mig. God jul til alle herinde og god karma herfra <3 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *