Goodiebox juni 2017 // Festival fever

goodiebox juni 2017

Skal du på festival i år? Hvis du kan nikke ja, er denne måneds boks lige noget for dig! Temaet for juni boksen er nemlig festival fever. Den indeholder produkter der kan udgøre det for et lille survival kit bestående af 8 beauty produkter. Produkterne kan selvfølgelig også brugs af os, der ikke lige har planer om nogle festivaler i år. Jeg kan i hvert fald sagtens bruge dem alligevel.

Indhold – Goodiebox juni 2017:

Bellápierre mini kabuki brush (full size). Trods den lille, kompakte og praktiske størrelse børsten har, fungere den helt uden kvaler. Den føles større i brug end den egentlig er. Jeg kan rigtig godt lide at bruge den, og så passer den jo lige ned i toilettasken. Selvom jeg ejer en fin samling af makeuppensler og børster havde jeg faktisk ikke en decideret kabuki brush. Men den fungere jo ligesom de støre børster. Du kan bruge børsten til de fleste pudderprodukter; løs og fast pudder, bronzer og blush.

Biderma sensibio H2O solution miceallaiere. Denne micellar water ligger i toppen af micellar waters jeg har prøvet. Jeg synes det er en af de bedste. Den er mild og skånsom og bedst af alt; virkelig effektiv.

Emite makeup nail lacquer (full size). Umildbart når man ser på neglelakken uden på, virker dem meget pigmenteret og kraftig i farven. MEN når den kommer på er farven utrolig tynd. Min første tanke om farven på mine negle var vingummi. Sådan lidt geleagtig. Trods det er det en super lækker og frisk sommerfarve. Den har en smugle neonfarve over sig synes jeg. Super fin, men der skal helt klart mere end et lag på.

Girlz only dry shampoo, dawn ’til dusk (full size). Af tørshampooer svæver jeg mest til Batiste, jeg har i hvert fald ikke mødt andre der fungerede for mig. Før nu. Denne sag fra girlz only, er god og billig (39 kr.). Den dufter, den gør ikke mit har helt hvidt, det er i hvert fald nemt at massere ind i håret. Håret efterlades dejlig glat og mat.

Goodiebox hårbånd (full size). Jeg elsker farven på det her hårbånd. Og så har det jo også en rigtig fin udformning. Det er sommerligt, festligt og hverdagsligt. Jeg kan virkelig godt lide det. ♥

L’oréal pure clay glow maske. L’oréal hudpleje er ikke noget jeg er den helt store fan af. Masken her er dog OK, men der findes også mange meget bedre masker. L’oréal er ikke en brand jeg har at fortrække når det kommer til hudpleje.

Modeloco blush cheek powder. Jeg er aldrig uden blush. Jeg synes blush er det mest essentielle produkt i min makeup. Hvis jeg kun måtte vælge et produkt ville det være en blush. Denne fra modeloco har en fin, naturlig fersken farve, den er ikke særlig kraftig, men frisker let ansigtet op.

RSFU intim easy shave gel. Jeg har tidligere skrevet om denne easy shave gel, og 3 andre af rfsu’s produkter (HER). Det smarte ved denne gel er, at den er gennemsigtig, så man kan se hvad man laver. Derudover er den skånsom og egner sig til følsomme områder på kroppen. Gelen indeholder parfume, men det er allergifri parfume, så der er ikke noget at være bekymret for.

Kunne du godt tænke dig at blive medlem af Goodiebox, og hver måned modtage en boks spækket med goodies? Du kan tilmelde dig HER. Det koster 169 kr. om måneden at være medlem og det er inkl. fragt. Boksen har altid en værdi på minimum 550 kr. denne måned er værdien på 590 kr.

Hvad synes du om boksen? Modtager du slev Goodiebox?

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

1 kommentar

  1. Elsker ansigtsmasken fra Loreal – havde den med i min sidste favoritter på bloggen 😀 Ærgerligt du ikke er fan af Loreal hudpleje, men vi har jo alle forskellig hud.
    God dag 🙂