Jeg er vild med GOSH Primer Plus Chameleon

GOSH Primer Plus Chameleon 1

Okay! Det kommer ikke udelukkende til at omhandle GOSH Primer Plus Chameleon, som jeg er blevet rigtig glad for. I skal også høre lidt om nogen af deres andre produkter, heriblandt lidt nyheder. Især én af nyhederne vakte hurtigt min interesse; nemlig deres Brow Hair Stroke 24h Semi Tattoo Ink Liner, som jeg også vil fortælle jer om.

Primer Plus Chameleon

Først og fremmest så er Primer Plus Chameleon en makeupprimer, der gør huden jævn og glat at se på. Men den kan bare så meget mere, end at være en god base for ansigtsmakeuppen! Det er en primer med anti pollution effekt, som beskytter huden mod forurening. Derudover så tilfører den huden fugt og energi. Hvis du ser på billederne herunder, så forstår du måske hvorfor ”Chameleon” indgår i navnet?

GOSH Primer Plus Chameleon 2

Primeren er let grynede, og så skifter den farve og matcher din egen hudtone. Den kan derfor også med fordel anvendes alene for et naturligt look, hvor hudtonen blot er blevet en smule mere jævn. Du kan selvfølgelig ikke forvente en dækkeevne på et særlig højt niveau, da det ikke er en foundation. Men den er rigtig godt til især om sommeren når makeuppen for mit vedkomme skal være så let som mulig.

Rebel Eyes Skinny B Precision Mascara Précision

gosh skinny b mascara

På billeder herover kan du se børstehovedet af Skinny B mascaraen. Den er meget smal og meget ensformig hele vejen igennem. Den er god til korte vipper, da den kan komme helt ind til rødderne og fange alle vippehårene. Det er en god mascara som løfter og sætter vipperne flot, og så synes jeg også at dens holdbarhed er rigtig god.

Brow Hair Stroke 24h Semi Tattoo Ink Liner

gosh Brow Hair Stroke 24h Semi Tattoo Ink Liner

Dette er en af de sjovere brynblyanter. Jeg har mange (!) brynprodukter og ofte er de altså meget ens, også slev om der er flere 100 kr. forskel på dem. Men denne her er anderledes. Jeg glædede mig meget til at teste den. Det er et flydende brynprodukt, hvis applikator er rillede så den kan tegne flere brynhår på en gang, hvilket jeg synes er vildt smart. Dog er resultatet ikke helt som jeg havde håbede på. Det tager meget hurtigt overhånd og de fleste gange jeg nu har prøvet den, er det endt med at den faktisk maler hele fladen og brynene bliver derfor falske at se på og meget mørke.

Liquid Matte Lips

gosh Liquid Matte Lips

007 Nougat Crisp & 011 Go Naked

Sidst men ikke mindst så har vi GOSH’ Liquid Matte Lips, som er flydende læbestifter med en virkelig god pigmentering og virkelig god holdbarhed! De kan sagtens påføres mere naturligt, ved kun at bruge en lille mængde, som du kan fordele på læberne med en finger. Bruges applikatoren kommer der nemlig meget produkt på, og i forhold til hvor drøj de er i brug, synes jeg personligt ikke at det er nødvendigt at bruge en hel dosering på læberne. Når produktet er på læberne, oplever jeg at de godt kan klistre lidt på en tør og knap så behagelig måde. Det minder en lille smule om lipgloss og så alligevel er det en helt anden følelse. Det er nok noget man skal prøve på egne læber!

Har du prøvet nogen af disse produkter fra GOSH?

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *